Νικολέττα Καρρά: Το «καυτό» φιλί σε ανερχόμενο τραγουδιστή

Νικολέττα Καρρά: Το «καυτό» φιλί σε ανερχόμενο τραγουδιστή
Το καυτό φιλί της Νικολέττας Καρρά στον ανερχόμενο τραγουδιστή Ανδρέα Στεργιόπουλο στο backstage του videoclip για το νέο του τραγούδι με τίτλο “Γιορτάζεις” που κυκλοφορεί από την Panik Records
Ο Ανδρέας Στεργιόπουλος ανανεώνει τη συνεργασία του με την Panik Records με το νέο single «Γιορτάζεις» που έχει όλα τα συστατικά για να αγαπηθεί αμέσως από το κοινό. 
Το video clip σκηνοθετημένο από τον μετρ του είδους, Βαγγέλη Τσαουσόπουλο και με συμπρωταγωνίστρια – έκπληξη την εκρηκτική Νικολέττα Καρρά, μας ταξιδεύει σε έναν έρωτα ανεκπλήρωτο…
AdTech Ad
Ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στο «The Voice Of Greece», όπου ανήκε στην ομάδα του Σάκη Ρουβά και έκανε τη διαφορά με τη χαρακτηριστική λαϊκή χροιά του και τη δυναμική σκηνική του παρουσία.
Ο Ανδρέας Στεργιόπουλος συνεχίζει την επιτυχημένη δισκογραφική του πορεία έχοντας πάντα στο πλευρό του τον επιτυχημένο μάνατζερ Ανδρέα Τσαμπούκο και στο άμεσο μέλλον είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει πάρα πολύ!
Φρέσκο, δυναμικό και με την ιδιαίτερη ερμηνεία του νεαρού τραγουδιστή το “Γιορτάζεις” σε μουσική του Χρήστου Σαντικάι και σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια είναι έτοιμο να κατακλύσει τους ραδιοφωνικούς δέκτες.
Ανδρέας Στεργιόπουλος-Νικολέττα Καρρά-Βαγγέλης Τσαουσόπουλος-Ανδρέας Τσαμπούκος
  
Νικολέττα Καρρά-Σταυρούλα Σγούρου
epirusblog.gr
5 of 5
Νικολέττα Καρρά: Το «καυτό» φιλί σε ανερχόμενο τραγουδιστή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3239776191083175241
item