Θεσπρωτία: Η Θεσπρωτία διεκδικεί μερίδιο στον αθλητικό τουρισμό Θεσπρωτία: Η Θεσπρωτία διεκδικεί μερίδιο στον αθλητικό τουρισμό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Η Θεσπρωτία διεκδικεί μερίδιο στον αθλητικό τουρισμό

Θεσπρωτία: Η Θεσπρωτία διεκδικεί μερίδιο στον αθλητικό τουρισμό
Όχι μόνο πρόταση, αλλά και απαίτηση εκπροσώπων Αθλητικών Σωματείων από την Π.Ε. Θεσπρωτίας, που συμμετείχαν στη διημερίδα με θέμα: ‘Ό Αθλητικός Τουρισμός στην Ήπειρο”, που διοργάνωσαν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου και η Περιφέρεια Ηπείρου,  είναι η άμεση διενέργεια  εκδηλώσεων αθλητικού τουρισμού και στο νομό.

Οι παριστάμενοι αποκόμισαν χρήσιμες πληροφορίες για τα θέματα, που αναπτύχθηκαν και έθεσαν αρκετά ερωτήματα στου εισηγητές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές παρεμβάσεις και τοποθετήσεις.

Τα συμπεράσματα από την εκδήλωση, σημαντικά και ενδιαφέροντα, καθώς αναδείχτηκε η αναγκαιότητα να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην ανάπτυξη του  αθλητικού τουρισμού στην περιοχή.

Ο αθλητικός τουρισμός θα συμβάλλει στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, η οποία θα πρέπει να ενταθεί, στη δημιουργία κατάλληλων τουριστικών υποδομών από την ιδιωτική πρωτοβουλία, στην τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας και στην καταπολέμηση της ανεργίας.
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Η Θεσπρωτία διεκδικεί μερίδιο στον αθλητικό τουρισμό
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 617009163088335356
Σχόλια
item