Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν μπορεί να με διαλύσει η αποτυχία γιατί δεν μου φέρνει τεράστια χαρά η επιτυχία» Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν μπορεί να με διαλύσει η αποτυχία γιατί δεν μου φέρνει τεράστια χαρά η επιτυχία» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν μπορεί να με διαλύσει η αποτυχία γιατί δεν μου φέρνει τεράστια χαρά η επιτυχία»

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν μπορεί να με διαλύσει η αποτυχία γιατί δεν μου φέρνει τεράστια χαρά η επιτυχία»
H Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και μίλησε για όλους και για όλα.
Τα τελευταία χρόνια πας από τη μια επιτυχία στην άλλη, είτε αυτές είναι στο θέατρο και την τηλεόραση είτε στο σινεμά. Πώς θα αντιδρούσες σε μια ενδεχόμενη μελλοντική αποτυχία και αν αυτή θα μπορούσε να σε διαλύσει.
Πώς, δεν έχω κάνει αποτυχία; Έχω παίξει σε σίριαλ που έχει κοπεί στο 13ο επεισόδιο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι από το Παρά 5 και μετά, μου πάνε καλά τα πράγματα. Πάντως, δεν μπορεί να με διαλύσει η αποτυχία γιατί δεν μου φέρνει τεράστια χαρά η επιτυχία. 
Δηλαδή, δεν είναι ότι πετάω στα ουράνια κάθε φορά που κάνω επιτυχία και είμαι τόσο ψηλά που θα πέσω συθέμελα σε μια ενδεχόμενη αποτυχία. 
Τίποτα τέτοιο δεν θα πάθω. Και να σου πω και κάτι; Την απόλυτη «πατάτα» να κάνω, το πιο χρυσό βατόμουρο απ’ όλα τα χρυσά βατόμουρα, μπορεί να έχει κάποιο ενδιαφέρον. Είναι ωραίο να ’ρθει κι αυτό στη ζωή σου, κάτι θα σου μάθει.
Σου λείπει κάτι σήμερα;
Δεν έχω παράπονο από τη ζωή μου. Καμιά φορά γίνομαι λίγο άπληστη και γκρινιάρα. Με πιάνει μια θλίψη χωρίς να ξέρω για ποιον λόγο. Εκεί τα βάζω κάτω, λέω «Είσαι υγιής, σου πάνε καλά τα πράγματα, έχεις ανθρώπους που σε αγαπούν» και κουλάρω.
Ποια από τα όνειρα που έκανες μικρή πραγματοποίησες και ποια απομυθοποίησες στην πορεία;
Με τα όνειρα που έκανα μικρή, τώρα θα έπρεπε να σηκώνω το τέταρτο Όσκαρ! Και να ράβω μια ωραία τουαλέτα για την επόμενη απονομή. Σίγουρα, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα έτσι. Αλλά στα σοβαρά τώρα, να σου πω κάτι; Δεν παραπονιέμαι από τη ζωή μου. Και αυτοί που πήραν το Όσκαρ δεν είναι ευτυχισμένοι επειδή το πήραν. Άλλοι είναι οι λόγοι που σε κάνουν ευτυχισμένο.
epirusblog.gr
5 of 5
Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν μπορεί να με διαλύσει η αποτυχία γιατί δεν μου φέρνει τεράστια χαρά η επιτυχία»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6693289435528656710
Σχόλια
item