Θεσπρωτία: Ξαναπήρε "άριστα" ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος Θεσπρωτία: Ξαναπήρε "άριστα" ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Ξαναπήρε "άριστα" ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος

Θεσπρωτία: Ξαναπήρε "άριστα" ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος
Κατά την κοπή της Βασιλόπιτας για το 2020του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στην Παραμυθιά, ξαναπήρε "άριστα" ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος.

Παρουσίασε τις υλοποιημένες δράσεις, καθώς και τις προγραμματισμένες για το 2020, και όλοι οι παριστάμενοι αξιολόγησαν με θετικά, πολύ θετικά σχόλια το έργο του.

Ενεργητικός και με αξιόλογους συνεργάτες ο κ. Πάσχος, κάνει τα σωστά βήματα και φέρνει τα ορθά αποτελέσματα. 

Χαιρετιστήριες παρεμβάσεις, με το συμπέρασμα ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην αγορά οι επιχειρήσεις στη Θεσπρωτία προσπαθούν να αντέξουν,  έκαναν ο π. Μεθόδιος, οι βουλευτές Βασίλης Γιόγιακας και Μάριος Κάτσαης, ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτούλης, οι δήμαρχοι Σουλίου και Ηγουμενίτσας Γιάννης Καραγιάννης και Γιάννης Λώλος ατίστοιχα και ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕΕ Γιώργος Καββαθάς.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν: Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Παραμυθιάς π. Βελισσάριος Σάντας, οι βουλευτές Θεσπρωτίας Βασίλης Γιογιακας και Μάριος Κάσης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, οι δήμαρχοι Σουλίου και Ηγουμενίτσας Γιάννης Καραγιάννης και Γιάννης Λώλος αντίστοιχα, η αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος και ανάπτυξης Σταυρούλα Μπραΐμη, ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕΕ Γιώργος Καββαθάς, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο περιφερειακός διοικητής του Λιμενικού Σώματος Αντώνης Μάζης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΗΓ ΑΕ Θανάσης Πορφύρης, ο πρ. βουλευτής Ηλίας Βεζδρεβάνης και πλήθος μελών της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσπρωτίας.


epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Ξαναπήρε "άριστα" ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 8124921283656748652
Σχόλια
item