Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ερωτευμένοι σε θεατρική πρεμιέρα! Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ερωτευμένοι σε θεατρική πρεμιέρα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ερωτευμένοι σε θεατρική πρεμιέρα!

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Ερωτευμένοι σε θεατρική πρεμιέρα! | tlife.gr
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μετρούν σχεδόν ένα χρόνο κοινής πορείας, με τον έρωτά τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Το όμορφο ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Απρίλιο και από τότε είναι αχώριστο. 
Μπορεί τον πρώτο καιρό της σχέσης τους να ήταν ιδιαίτερα προσεχτικοί, όμως πολύ σύντομα άρχισαν να κυκλοφορούν μαζί, χωρίς να ανησυχούν για τα κλικ των φωτογράφων, γεγονός που δείχνει πόσο σίγουροι είναι για τα αισθήματά τους. 
Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ οι άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού να υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους δεν θα αργήσει.
Το βράδυ της Τρίτης,  ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη πραγματοποίησαν μια βραδινή έξοδο στο θέατρο, θέλοντας να αποφορτιστούν από το άγχος της καθημερινότητάς τους και να χαλαρώσουν λίγο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. 
Έτσι, επέλεξαν να δώσουν το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Τρεις Αδελφές» του Anton Chekhov, που ανεβαίνει από 17 Φεβρουαρίου Θέατρο Βεάκη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά.
Το ζευγάρι έφτασε πιασμένο χέρι-χέρι στο φουαγιέ και πόζαρε αγκαλιασμένο και χαμογελαστό στον φωτογραφικό φακό του TLIFΕ που ήταν εκεί, αποδεικνύοντας πώς είναι πολύ ταιριαστό κι ευτυχισμένο μαζί.
Δες την φωτογραφία:
Φωτογραφία: Πέτρος Χόντος

epirusblog.gr
5 of 5
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ερωτευμένοι σε θεατρική πρεμιέρα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2271680439247309469
Σχόλια
item