Το νησί που κανείς δεν επιστρέφει από εκεί και άλλα μυστήρια του κόσμου Το νησί που κανείς δεν επιστρέφει από εκεί και άλλα μυστήρια του κόσμου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το νησί που κανείς δεν επιστρέφει από εκεί και άλλα μυστήρια του κόσμου

Παρά την ταχεία εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας τον 20ό αιώνα, είναι αναμφισβήτητο ότι εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε μυριάδες μυστηριωδών φαινομένων που δεν είναι επιστημονικά κατανοητά.

Τι γνωρίζουμε για τα περίεργα γεγονότα που έλαβαν χώρα σε διάφορα μέρη του κόσμου; Με το πέρας των ετών, τα πάντα γύρω μας έχουν αλλάζουν συνεχώς.

Ωστόσο, τα ακόλουθα δέκα μυστήρια είναι πράγματι τα μυστήρια που παραμένουν ακλόνητα μυστήρια και βάζουν σε πολλούς επιστήμονες άλυτους γρίφους!

Σκεφτείτε ακούστε δείτε και βρείτε τις δικές σας λύσεις ή σκέψεις για τα παρακάτω  μυστηριώδη πράγματα που κανείς δε μπόρεσε να λύσει.

Το νησί που κανείς δεν επιστρέφει

Κοντά στη λίμνη Ρουντόφλο της Κένυας, υπάρχει ένα μυστηριώδες νησί που ονομάζεται “Envaitenet”, που σημαίνει “καμία επιστροφή” στη γηγενή γλώσσα των Αβορίγινων.

Το νησί έχει μήκος μόνο λίγα χιλιόμετρα και οι ντόπιοι δεν ζουν στο νησί επειδή πιστεύουν ότι ο τόπος είναι κακός και οι άνθρωποι που έρχονται εδώ θα εξαφανιστούν μυστηριωδώς και δεν θα επιστρέψουν ποτέ.

Ο Βρετανός εξερευνητής Βίβιαν Φοςς οδήγησε μια αποστολή το 1935 για να εξερευνήσει την περιοχή ενώ οι δύο συνάδελφοί του, ο Martin Scheverries και ο Bill Dyson, ταξίδεψαν πριν από αυτόν  σε αυτό το μυστηριώδες νησί. 

Πέντε μέρες αργότερα, οι δύο επιστήμονες δεν επέστρεψαν ποτέ στο σταθμό.

Δείτε το ελληνικό βίντεο από το κανάλι Lab of Mystery για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες:epirusblog.gr
5 of 5
Το νησί που κανείς δεν επιστρέφει από εκεί και άλλα μυστήρια του κόσμου
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 8110141203365709370
Σχόλια
item