Χρηστίδης: Τα πλωτά φράγματα είναι επικίνδυνος αυτοσχεδιασμός Χρηστίδης: Τα πλωτά φράγματα είναι επικίνδυνος αυτοσχεδιασμός | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χρηστίδης: Τα πλωτά φράγματα είναι επικίνδυνος αυτοσχεδιασμός

Χρηστίδης: Τα πλωτά φράγματα είναι επικίνδυνος αυτοσχεδιασμός

Ερασιτεχνικό και επικίνδυνο αυτοσχεδιασμό χαρακτηρίζει το πλωτό φράγμα για ανάσχεση των μεταναστευτικών ροών, ο Παύλος Χρηστίδης.

Σε δηλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ σημειώνει ότι τα πλωτά φράγματα αποτελούν ερασιτεχνικό, κοστοβόρο και επικίνδυνο αυτοσχεδιασμό και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση έχει χάσει εδώ και καιρό τον έλεγχο στο προσφυγικό.

Τα πλωτά φράγματα αποτελούν ερασιτεχνικό, κοστοβόρο και επικίνδυνο αυτοσχεδιασμό. Όλα αυτά που ακούγονται αυτές τις μέρες είναι κλασικός αποπροσανατολισμός για μια υπόθεση που θα ήταν κανονικά ανάξια σχολιασμού αν δεν αφορούσε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Η εκ των υστέρων αιτιολόγηση της πρωτοβουλίας από διάφορα κυβερνητικά στελέχη και τον εθνικό συντονιστή επιβεβαιώνει πως επρόκειτο για έναν ερασιτεχνικό, κοστοβόρο και επικίνδυνο αυτοσχεδιασμό.

Η κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα με βασικότερο αυτό του εγκλωβισμού 42.000 ανθρώπων στα νησιά. Έχει χάσει εδώ και καιρό τον έλεγχο. Μιλούν για συντονισμό των αρμοδίων υπηρεσιών χωρίς να μπορούν να συντονιστούν μεταξύ τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Χρηστίδης: Τα πλωτά φράγματα είναι επικίνδυνος αυτοσχεδιασμός
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2701623055090080175
Σχόλια
item