Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι τρυφερές φωτογραφίες με την Κατερίνα Γερονικολού και το μήνυμα για του Αγίου Βαλεντίνου!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι τρυφερές φωτογραφίες με την Κατερίνα Γερονικολού και το μήνυμα για του Αγίου Βαλεντίνου! | tlife.gr
Σε ερωτικό και… αγαπησιάρικο mood έχουν μπει σήμερα όλοι οι ερωτευμένοι του πλανήτη, οι οποίοι γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το έτερον τους ήμισυ. 
Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τον Κατερίνα Γερονικολού, που αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Ο γοητευτικός ηθοποιός, αν και χαμηλών τόνων στην προσωπική του ζωή, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρεις πολύ τρυφερές φωτογραφίες με την σύντροφό του, οι οποίες προέρχονται από φωτογράφηση που πραγματοποίησαν πρόσφατα για γνωστό περιοδικό. 
Στα εν λόγω στιγμιότυπα οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και με το πάθος που υπάρχει ανάμεσά τους να είναι εμφανές.
Ο Γιάννης με τον τρόπο αυτό εκδήλωσε για μία ακόμα φορά δημόσια τον έρωτά του για την Κατερίνα, η οποία τον κάνει να χαμογελά και να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. 
«Χρόνια πολλά σε όλους και όλες σήμερα! Κάντε τη μέρα να κρατήσει… για Πάντα !!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια από τους followers του έπεσαν… βροχή.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι τρυφερές φωτογραφίες με την Κατερίνα Γερονικολού και το μήνυμα για του Αγίου Βαλεντίνου!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7788894255641714760
item