Πώς θα καταλάβετε έναν άνδρα με προβλήματα δέσμευσης; Πώς θα καταλάβετε έναν άνδρα με προβλήματα δέσμευσης; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πώς θα καταλάβετε έναν άνδρα με προβλήματα δέσμευσης;

Πώς θα καταλάβετε έναν άνδρα με προβλήματα δέσμευσης;
Οι άνδρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα δέσμευσης στην αρχή φαίνονται πολύ δελεαστικοί στην αρχή. Ωστόσο, όσο καλό και να είναι το καμουφλάζ, υπάρχουν πάντα κάποια σημάδια, που σου συστήνουμε να διαβάσεις ειδικά αν ο καρδιολόγος και ο γαστρεντερολόγος σου συνιστούν να αποφεύγεις την επαφή μαζί τους:
1. Τα βάζουν με τις ταμπέλες
Ζήτησε του να προσδιορίσετε αυτό που έχετε και θα ψάχνει την έξοδο κινδύνου. Αν θέλει να έχετε μια ουσιαστική και αποκλειστική σχέση δεν θα ταραχτεί με προσδιορισμούς, μπορεί να μην δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα ή να τους επιδιώξει, σίγουρα πάντως δεν πρόκειται να πάθει κρίση πανικού στο άκουσμα της λέξης σύντροφος/αγόρι/ταίρι…
2. Τονίζει πως η δουλειά ή οι σπουδές αποτελούν προτεραιότητα
Δεν είναι πως δεν θέλει να ασχοληθεί μαζί σου, απλώς η καριέρα ή ο στόχος ζωής που έχει θέσει είναι η απόλυτη προτεραιότητα. 
Το πρόβλημα του ατόμου με θέματα δέσμευσης είναι πως δυσκολεύεται να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην εργασιακή και προσωπική ζωή ή απλώς αποτελεί την καλύτερη δικαιολογία για να μην γίνει σοβαρή η σχέση.
3. Δεν σε γνωρίζει στον κύκλο του
Η οικογένεια αποτελεί την απόδειξη πως έχετε δεσμευτεί για τα καλά, οπότε θα το αποφύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Αν το ίδιο ισχύει και για τους φίλους του τότε έχεις ένα σημάδι που βγάζει μάτι.
4. Κάνει σχέδια μόνο…την τελευταία στιγμή
Του προτείνεις να πάτε σε μια θεατρική παράσταση την επόμενη εβδομάδα και ασπρίζει τουλάχιστον τρεις τόνους. “Δηλαδή είναι σίγουρη πως μέχρι τότε θα είμαστε μαζί”, σκέφτεται και αρχίζει να εφαρμόζει τις ανάσες που έμαθε σε εκείνο το βίντεο με διαλογισμό στο YouTube. Συμβουλή μου: Μην κλείσεις τα εισιτήρια. Είναι πιθανό να πάτε στην παράσταση, απλώς θα το μάθεις 2 ώρες πριν ξεκινήσει. Τώρα αν θα βρεις εισιτήρια, είναι ένα άλλο θέμα…
5. Δεν περνά το Σαββατοκύριακο μαζί σου αλλά ένα μέρος του
Πρώτον, ένα Σαββατοκύριακο είναι 48 ώρες χωρίς υποχρεώσεις. Δύο μέρες αποκλειστικότητας ισοδυναμούν με 1 μήνα απομόνωσης σε φυλακή για άτομο με προβλήματα δέσμευσης.
Δεύτερον, συνήθως προτιμά να σε βλέπει καθημερινές όπου ο χρόνος είναι περιορισμένος
Τρίτον, τα άτομα με φοβία δέσμευσης λατρεύουν να ταξιδεύουν, ειδικά μόνοι, και σπάνια αποχωρίζονται αυτή τη συνήθεια τους.
6. Θα στα πει πολύ ωραία, θα κάνει το 1/10 από αυτά
Το καμουφλάζ που προαναφέρθηκε βασίζεται κυρίως στην ευγλωττία και τη φαντασία αυτού του άντρα. Δεν είναι ότι δεν έχουν την πρόθεση να πραγματοποιήσουν τα όνειρα που έχουν κάνει για εσένα, είναι πως φοβούνται να τα κάνουν πράξη.
7. Δεν φανερώνει τα συναισθήματα του
Τα συναισθήματα είναι η κύρια ένδειξη πως τα πράγματα σοβαρεύουν, συνεπώς, είτε τα κρύβει, είτε τα αποφεύγει, είτε απομακρύνεται τελείως από αυτά. Θα το καταλάβεις σε οποιαδήποτε φάση χρειάζεται να δείξει συναίσθημα και αντίθετα, η αντίδραση του θυμίζει γλυπτό πάγου.
Προσωπικά, πιστεύω πως είναι χάσιμο χρόνου να ελπίζεις πως αυτό το απροσδιόριστο που έχετε κάποια στιγμή θα γίνει σχέση με έναν τέτοιο άντρα, επειδή το πρόβλημα τους είναι βαθύ, προσωπικό και χρειάζεται διαχείριση (και οι ψυχολόγοι κλέφτες να γίνουν;)
epirusblog.gr
5 of 5
Πώς θα καταλάβετε έναν άνδρα με προβλήματα δέσμευσης;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5905270639426193951
Σχόλια
item