Η Έρρικα Πρεζεράκου καταγγέλει: "Πρόκειται για έναν καλοντυμένο «Ιερόδουλο»" Η Έρρικα Πρεζεράκου καταγγέλει: "Πρόκειται για έναν καλοντυμένο «Ιερόδουλο»" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Έρρικα Πρεζεράκου καταγγέλει: "Πρόκειται για έναν καλοντυμένο «Ιερόδουλο»"

Η Έρρικα Πρεζεράκου καταγγέλει: "Πρόκειται για έναν καλοντυμένο «Ιερόδουλο»"
Η Έρρικα Πρεζεράκου καταγγέλλει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook πως έπεσε θύμα απάτης από "έναν καλοντυμένο «Ιερόδουλο»". Τι ανέφερε η γνωστή πρώην αθλήτρια στην ανάρτηση της για το συγκεκριμένο πρόσωπο;
Συγκεκριμένα η Έρρικα Πρεζεράκου, έκανε γνωστός πως πριν μερικά χρόνια έπεσε θύμα απάτης, από έναν άνδρα που τις έφαγε λεφτά, χωρίς εκείνη να κινηθεί νομικά. Πλέον όμως εκείνος γυρνάει από εδώ και από εκεί ισχυριζόμενος πως εκείνη τον εξαπάτησε.
Δείτε τι έγραψε στην ανάρτηση της: «Αληθινή ιστορία .. πριν από κάποια χρόνια γνώρισα έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν επαγγελματίας απατεώνας . Μου έφαγε πολλά χρήματα αλλά είπα ας φύγει το κακό και δεν πειράζει πες ότι τα έχασα και έτσι δεν κινήθηκα νομικά.
Πριν από λίγους μήνες έμαθα ότι ο συγκεκριμένος διαδίδει ότι ήρθε και επένδυσε χρήματα στην επιχείρηση μου τα οποία και έχασε. Ένοιωσα και κερατάς και γδαρμένο. Πριν λίγο καιρό θύμα απάτης είχε πέσει και ο Αλέξης Γεωργούλης. Δείτε εδώ πώς
Η ενήλικη μέσα είπε άστο μωρέ ..,οι απατεώνες αυτά λένε ..έτσι επιβιώνουν , αλλά η μικρή Ερρικα μέσα μου φώναζε ότι δεν την προστατεύω και αφήνω να λένε ψέμματα .. αποφάσισα σήμερα να την στηρίξω και να την προστατεύσω .
Ο άνθρωπος αυτός είναι γύρω στα 45-50 κινείται στα νότια Προάστεια και δηλώνει μεσίτης ακινήτων... δανείζετε ακριβά αυτοκίνητα συγγενών του τα οποία λέει ότι είναι δικά του και έχει την εικόνα του ενός «καθώς πρέπει» απατεώνα .
Πρόκειται για έναν καλοντυμένο «Ιερόδουλο»
Αν συνεργάζεστε με κάποιον που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά άπλα προσοχή .
Εύχομαι από την καρδιά μου να μην σας τύχουν στη ζωή σας άνθρωποι σαν αυτόν αλλά και αν σας τύχουν να προστατεύσετε τον εαυτό σας .
Είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε. Σας είπα σήμερα πόσο πολύ σας αγαπώ
Καλή βδομάδα ηλιόλουστοι φίλοι μου ..»


epirusblog.gr
5 of 5
Η Έρρικα Πρεζεράκου καταγγέλει: "Πρόκειται για έναν καλοντυμένο «Ιερόδουλο»"
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2272388288907757243
Σχόλια
item