Άρτα: ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ Άρτα: ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΆρτα: ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΜε έκδοση της κοινής απόφασης (αριθμ. Πρωτ. 13776/27-2-2020) των Υπουργών Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, αποφασίστηκε η ματαίωση των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων σε όλη την χώρα...
Η μη συμμόρφωση της επισύρει συνέπειες της παραγράφου 6 του άρθρου πρώτου της πράξης νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοιού (ΦΕΚ Α΄42)».

Ως εκ τούτου ματαιώνονται για προληπτικούς λόγους όλες οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από τον Δήμο Αρταίων, καθώς και τα παραδοσιακά  κούλουμα στο Παραποτάμιο Πάρκο.
Οι Υπηρεσίες του Δήμου Αρταίων θα βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση, ώστε να ανταποκριθούν άμεσα, εφόσον χρειαστεί, στις ανάγκες των πολιτών.

Συστήνεται αυστηρά σε Συλλόγους και Φορείς του Δήμου Αρταίων, να ματαιώσουν εξίσου προγραμματισμένες συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους, σύμφωνα και με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1803327393249801852
Σχόλια
item