Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά! | tlife.gr
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη, αφού θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά ένα χρόνο κοινής πορείας και αδημονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Realnews» και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, η μέλλουσα μανούλα είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ματωμένος γάμος», που πρόκειται να δούμε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμάντη, όμως στη συνέχεια ακύρωσε τη συμμετοχή της λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος με την Ευγενία Δημητροπούλου να παίρνει τον ρόλο της «Νύφης».
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο έργο «Προσωπική Συμφωνία» στο «Από Μηχανής Θέατρο», εκφράστηκε πολύ ανοιχτά για την αγαπημένη του, όταν στις αρχές του χρόνου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ με φωτογραφίες τους μαζί με ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη:
«Τέτοια ώρα πριν ένα χρόνο ξεκίνησα να σ΄ εύρω. Φανερώθηκες μέσα από ένα τίποτε-θυμάσαι; δεν μπορούσα να εξηγήσω από πού βγήκες. 
Ένας χρόνος και τι μαρτύριο. Σε θέλω. Ας ήσουν εδώ, ας παρουσιαζόσουν όπως εκείνη την αυγή κι ας με κάρφωναν έπειτα με τα εφτά καρφιά πάνω στα σανίδια του παραθύρου που είναι μπροστά μου..»
Με το καλό!
epirusblog.gr
5 of 5
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 819476222051163638
Σχόλια
item