Κατερίνα Διδασκάλου: Οι δύσκολες συνθήκες στις «Άγριες Μέλισσες» και η ευτυχία της ως μητέρα και γιαγιά!

Κατερίνα Διδασκάλου: Οι δύσκολες συνθήκες στις «Άγριες Μέλισσες» και η ευτυχία της ως μητέρα και γιαγιά! | tlife.gr
Η ζωή της θα μπορούσε να είναι ένας συναρπαστικός μονόλογος. Στο τέλος χειροκρότημα… 
Ο λόγος για την αγαπημένη Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία φέτος ενσαρκώνει τον ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού στη δημοφιλή σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες», ενώ παράλληλα παίζει και στο θέατρο, στις «7 Αναζητήσεις» αλλά και στην «Πόρνη από Πάνω».
 Η ταλαντούχα ηθοποιός, που αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν, μιλάει στο περιοδικό People για τις δύσκολες συνθήκες γυρισμάτων, για όσα γράφτηκαν για τις χαμηλές απολαβές της σειράς, ενώ αναφέρεται και στην οικογενειακή της ευτυχία.
Ύστερα από δέκα χρόνια αποχής από την TV, επιστρέψατε φέτος με τις πολύ επιτυχημένες «Άγριες Μέλισσες».
Για να είμαι δίκαιη πέρσι επέστρεψα στην τηλεόραση με τη σειρά «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» που θα προβληθεί προσεχώς στο STAR και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τις Άγριες Μέλισσες. 
Νιώθω τυχερή. Είναι ένα σίριαλ με υψηλή αισθητική, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές κινηματογραφιστές. Το κανάλι και τα στούντιο έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα. 
Όσο για εμάς, είναι μαραθώνιος ποιότητας, τα γυρίσματα είναι σκληρά, βρισκόμαστε για 10 ώρες σε δύσκολες συνθήκες. Όμως χάρη στο κοινό που μας αγκάλιασε, καταφέραμε μια τέτοια επιτυχία.
​Τι εισπράττετε από το ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού και πώς έχει επιδράσει στην καθημερινότητά σας;
Είναι δώρο για μένα η Μυρσίνη. Ένας πολυεπίπεδος ρόλος, θρηνούσα μητέρα, στοργική σύζυγος και ερωμένη. Μια γυναίκα μπροστά από την εποχή της, πολύ δυνατή, έξυπνη. 
Ο μεγάλος καημός της Μυρσίνης δικαιολογεί τη σκληρή της στάση αφού χάνει το πρώτο της παιδί μέσα σε μια νύχτα και μάλιστα για κάτι παλιοχώραφα. Ο εραστής της, ο Θωμάς Κυπραίος είναι το παυσίπονο της για κρατηθεί στη ζωή, το μέσο για να φτάσει στον φονιά του γιου της.
Σε πρόσφατες συνεντεύξεις συμπρωταγωνιστές σας, μίλησαν ανοικτά για τις πολύ χαμηλές αμοιβές που παίρνουν από το συγκεκριμένο σίριαλ, της τάξης των 600 ευρώ.
Δεν το γνωρίζω ομολογώ. . Η μητέρα μας μας έλεγε «Σας εύχομαι να έχετε τόσο ενδιαφέρουσα ζωή ώστε να μην ασχολείστε με τις ζωές των άλλων. Εκτός αν είναι να βοηθήσετε» Εγώ πάντως δεν παίζω για τέτοιο ποσό.
Ποια είναι η δική σας αντίδραση απέναντι σε φαινόμενα βίας;
Βαθιά θλίψη και θυμός. Δεν επιτρέπεις σε κανέναν να σε μειώσει. Συμβούλευα πάντα τις κόρες μου να είναι ο εαυτός τους, να σέβονται και να απαιτούν τον ίδιο σεβασμό από την σχέση τους. Εάν όμως έβλεπα ότι είναι θύματα στην οικογένειά τους, θα επέμβαινα. 
Έχω ακούσει πολλές ιστορίες οικογενειακής βίας από κοπέλες που με συναντούν μετά τις παραστάσεις μου και μάλιστα το πιο λυπηρό που μου εκμυστηρεύτηκαν είναι πως η ίδια τους η μάνα κατηγορούσε εκείνες και όχι τον «άγιο» άντρα τους. 
Όμως, η κακοποίηση δεν είναι μονομερής. Ακόμη και όταν μια γυναίκα πει στον σύζυγό της ότι είναι άχρηστος γιατί δεν φέρνει τα ίδια λεφτά στο σπίτι είναι και αυτό ένα είδος κακοποίησης. Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης έχουν αυξηθεί τα κρούσματα.
Σήμερα, πώς είναι η ζωή σας;
Είμαι ευτυχισμένη γιατί έχω αποκτήσει 3 παιδιά που είναι ισορροπημένα και ευτυχώς δεν ακολούθησαν τα βήματα μου. 
Το κοριτσάκι μου πήρε την απόφαση να γίνει νέα μαμά και να μου χαρίσει 3 εγγονάκια και χαίρομαι πολύ, αλλά δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν περνώ πολύ χρόνο μαζί τους και φυσικά επειδή είναι πολύ μικρά δεν με βλέπουν στην τηλεόραση. 
Όπως και τα δικά μου παιδιά μέχρι τα 15 τους δεν με είδαν στην τηλεόραση.
Δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Από την άλλη, έχω απολαύσει και απολαμβάνω τη ζωή και ζω με άνεση τα τελευταία 10 χρόνια μόνο με το θέατρο. Δεν είμαι αχάριστη. Και ξέρεις κάτι; Με τα χρόνια κατάλαβα πως η σημαντικότερη αφθονία βρίσκεται μέσα μας, στην προσφορά. Όταν μου ζητείται βοήθεια την δίνω.

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Διδασκάλου: Οι δύσκολες συνθήκες στις «Άγριες Μέλισσες» και η ευτυχία της ως μητέρα και γιαγιά!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 691565246684591300
item