Άντζελα Γκερέκου: Κομψή εμφάνιση στο θέατρο! Φωτογραφίες Άντζελα Γκερέκου: Κομψή εμφάνιση στο θέατρο! Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άντζελα Γκερέκου: Κομψή εμφάνιση στο θέατρο! Φωτογραφίες

Άντζελα Γκερέκου: Κομψή εμφάνιση στο θέατρο! Φωτογραφίες | tlife.gr
Μισό και πλέον αιώνα μετά το πρώτο ανέβασμα της θρυλικής παράστασης, το καλοκαίρι του 1962, η «Όμορφη πόλη» αναβίωσε στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από τις 17 έως τις 30 Ιανουαρίου 2020. 
Όλες αυτές τις ημέρες άνθρωποι της τέχνης, του καλλιτεχνικού χώρου και της πολιτικής παρακολούθησαν την παράσταση και έφυγαν από το Μέγαρο με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η Άντζελα Γκερέκου, μάλιστα, κατάφερε και εκείνη να απολαύσει την θρυλική παράσταση την τελευταία ημέρα! 
Η Πρόεδρος του ΕΟΤ έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Μέγαρο για να παρακολουθήσει την «Όμορφη πόλη». 
Η γνωστή πολιτικός φορώντας ένα μαύρο σακάκι, συνδυασμένο με ένα πολύχρωμο μαντήλι κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση.
Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και απαθανάτισε την Άντζελα Γκερέκου στα παρασκήνια του θεάτρου μαζί με τους πρωταγωνιστές του έργου Κώστα και Κωνσταντίνο Καζάκο, τον Γιάννη Κότσιρα, τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη και άλλους ηθοποιούς. 
Μάλιστα, στους διαδρόμους είχε την ευκαιρία να συναντήσει και την Ντόρα Μπακογιάννη, που παρακολούθησε και εκείνη την τελευταία παράσταση.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Άντζελα Γκερέκου: Κομψή εμφάνιση στο θέατρο! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5235752927310390472
Σχόλια
item