Έρχεται το πρώτο παιδάκι για Χριστίνα Μπόμπα - Σάκη Τανιμανίδη; Τα δεδομένα που έχουν αλλάξει στην ζωή τους

Έρχεται το πρώτο παιδάκι για Χριστίνα Μπόμπα - Σάκη Τανιμανίδη; Τα δεδομένα που έχουν αλλάξει στην ζωή τους
Έρχεται το πρώτο παιδάκι για Χριστίνα Μπόμπα - Σάκη Τανιμανίδη; Οι δυο τους είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και από ότι φαίνεται, καθώς και από τα νέα δεδομένα που έχουν αλλάξει στην ζωή τους, οι δυο τους είναι έτοιμοι για το επόμενο σημαντικό βήμα στην σχέση τους.
Ένα παιδάκι θα ολοκληρώσει την σχέση Χριστίνας Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη και θα τους κάνει πανευτυχείς, μιας ακόμα και το ζευγάρι θεωρεί πως έφτασε η κατάλληλη ώρα!
Παραμένουν απόλυτα ερωτευμένοι και η ζωή τους μετά τον γάμο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παραμυθένια. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.
Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, μετακόμισαν από την Πεύκη στο Κολωνάκι, σε ένα μεγαλύτερο σπίτι. 
Και οι δύο έχουν δηλώσει αρκετές φορές ότι επιθυμούν να γίνουν γονείς, κάτι που επανέλαβαν και στους γονείς του Σάκη στη Θεσσαλονίκη, όταν βρέθηκαν στη συμπρωτεύουσα για να τους επισκεφθούν πριν από λίγες ημέρες.
Όσοι τους γνωρίζουν τονίζουν ότι το ζευγάρι είναι βέβαιο ότι ένα παιδί θα ολοκληρώσει την ευτυχία του. «Με τη Χριστίνα θέλουμε πάρα πολύ ένα παιδί», είχε πει ο παρουσιαστής σε συνέντευξη του τον περασμένο Σεπτέμβριο, και, όπως φαίνεται, αυτή η σκέψη ζυμώνεται στο μυαλό τους μέχρι σήμερα.
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες και η μετακόμιση σε ένα μεγαλύτερο σπίτι έχει κάνει τον Σάκη και τη Χριστίνα να νιώθουν ακόμη περισσότερο έτοιμοι γι' αυτό το μεγάλο βήμα.
Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως λέει συχνά σε φίλους του, είναι σίγουρος ότι η σύζυγός του θα γίνει θαυμάσια μητέρα. Είναι γλυκιά, στοργική και δοτική, πρόθυμη να φροντίσει ένα παιδί με αγάπη και αφοσίωση.
Στα πέντε χρόνια που μετρά ήδη η σχέση τους και στον ενάμιση χρόνο έγγαμου βίου, οι δυο τους έχουν γνωριστεί σε βάθος και έχουν εκτιμήσει ακόμη περισσότερο ο ένας τις αρετές του άλλου. 
Κάπως έτσι, και η Χριστίνα από την πλευρά της βλέπει στο πρόσωπο του Σάκη τον ιδανικό πατέρα για το παιδί της. Χωρίς να αγχώνονται και δίχως να βιώνουν την ανάγκη τους για δημιουργία οικογένειας ως πίεση, και οι δύο νιώθουν πιο έτοιμοι από ποτέ.
Αισθάνονται προετοιμασμένοι για την τεράστια αλλαγή που θα σημάνει ο ερχομό ενός παιδιού και ανυπομονούν να δώσουν όλη την αγάπη τους σε ένα μικρό πλάσμα. Και εύχονται το 2020 να είναι η χρονιά που θα του φέρει αυτό το πολύτιμο δώρο. 
Μιας και μιλάμε για το ζευγάρι, εσείς ξέρετε τι είχε συμβεί μεταξύ τους και ο Σάκης Τανιμανίδης άφησε την αγαπημένη του και έφυγε με το αεροπλάνο;
Πηγή: Real
epirusblog.gr
5 of 5
Έρχεται το πρώτο παιδάκι για Χριστίνα Μπόμπα - Σάκη Τανιμανίδη; Τα δεδομένα που έχουν αλλάξει στην ζωή τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3088310198444670231
item