Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παρισιού -Πρώτη στις μετρήσεις η υποψήφια της γαλλικής Δεξιάς Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παρισιού -Πρώτη στις μετρήσεις η υποψήφια της γαλλικής Δεξιάς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παρισιού -Πρώτη στις μετρήσεις η υποψήφια της γαλλικής Δεξιάς

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παρισιού -Πρώτη στις μετρήσεις η υποψήφια της γαλλικής Δεξιάς

Πρόκειται για πλήρη ανατροπή στον Δήμο Παρισιού, γράφουν σήμερα τα γαλλικά ΜΜΕ, μετά την μέτρηση που δείχνει πιθανή νικήτρια την υποψήφια του κόμματος 

Οι Ρεπουμπλικανοί, έναντι της σοσιαλίστριας νυν δημάρχου Αν Ινταλγκό, στις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν σε δύο γύρους, στις 15 και 22 Μαρτίου.

Με 25% πρόθεση ψήφου, στον πρώτο γύρο, η Ρασίντα Ντατί, η υποψήφια των Ρεπουμπλικανών (LR) στις δημοτικές εκλογές για το Παρίσι, περνάει μπροστά από την σοσιαλίστρια νυν δήμαρχο Αν Ινταλγκό (23%), σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Odoxa την οποία δημοσίευσε η Le Figaro την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

Arthur Berdah
@arthurberdah

SONDAGE - Municipales à Paris : la candidate LR Rachida Dati poursuit sa bonne dynamique (25) et fait désormais la course en tête, devant la maire PS sortante Anne Hidalgo (23). Côté LREM, l’effet Agnès Buzyn reste pour l’instant limité (17)... v/@lboichothttp://www.lefigaro.fr/politique/le-scan/municipales-a-paris-dati-passe-devant-hidalgo-au-premier-tour-effet-buzyn-limite-20200219 …Municipales à Paris: Dati passe devant Hidalgo au premier tour, «effet Buzyn» limité
SONDAGE - La candidate LR confirme sa forte dynamique au premier tour, mais la maire socialiste reste prédominante au second.

lefigaro.fr

7    1:32 μ.μ. - 19 Φεβ 2020

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Arthur BerdahΑυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παρισιού -Πρώτη στις μετρήσεις η υποψήφια της γαλλικής Δεξιάς  

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η Ρασίντα Ντατί αναμένεται να χάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών από την Αν Ινταλγκό.

Η υποψήφια του κυβερνώντος κόμματος του Εμανουέλ Μακρόν, Ανιές Μπουζέν, ως πρόσφατα υπουργός Υγείας, η οποία αναγκάστηκε να είναι υποψήφια δήμαρχος όταν «έσκασε» το σκάνδαλο με το ροζ βίντεο του Μπένζαμιν Γκριβό, έρχεται τρίτη με 17%. 

Ο υποψήφιος των Οικολόγων Νταβίντ Μπελιάρ [δεύτερος στην φωτό] λαμβάνει 14% στην έρευνα.

Ο αντάρτης βουλευτής του Μακρόν, με τις καρφίτσες στο πέτο, Σεντρίκ Βιλανί, ο οποίος αψήφησε την απόφαση του κυβερνώντος κόμματος και διεγράφη από το LREM, δείχνει να καταρρέει και βρίσκεται στην τελευταία θέση με 7%.

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παρισιού -Πρώτη στις μετρήσεις η υποψήφια της γαλλικής Δεξιάς
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 1873605454179410056
Σχόλια
item