Μετασχηματισμός ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε κοινά με το ΚΙΝΑΛ», λέει ο Σπίρτζης Μετασχηματισμός ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε κοινά με το ΚΙΝΑΛ», λέει ο Σπίρτζης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μετασχηματισμός ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε κοινά με το ΚΙΝΑΛ», λέει ο Σπίρτζης

Μετασχηματισμός ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε κοινά με το ΚΙΝΑΛ», λέει ο Σπίρτζης
Μετασχηματισμός ΣΥΡΙΖΑ: Στο ζήτημα του μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο Mega ο Χρήστος Σπίρτζης αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που να είναι εναντίον της διεύρυνσης». 
Όπως σημείωσε, «η μεταρρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο πυλώνες. Τη διεύρυνσή του, δηλαδή την αντιστοίχηση ψηφοφόρων και κοινωνικών ομάδων με το κόμμα. 
Η συζήτηση και η συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ και με άλλα κόμματα του προοδευτικού τόξου είναι το άλλο ζήτημα», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 
«Δεν νομίζω ότι το ΚΙΝΑΛ αυτή τη στιγμή μπορεί να εκπροσωπήσει το μεγάλο εύρος της προοδευτικής παράταξης, σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί και από το ανθρώπινο δυναμικό που έχει και από τις διαφορετικές ομάδες-εκδοχές που περιλαμβάνει».
Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν θεωρεί «τοξικό» τον κ. Παπανδρέου ο Χρήστος Σπίρτζης ήταν αρνητικός, τονίζοντας πως με ένα μεγάλο κομμάτι του ΚΙΝΑΛ και ιδιαίτερα με τον κ. Παπανδρέου αλλά και με στελέχη που τον στήριξαν, είναι απολύτως λογικό να έχουμε κοινά». 
«Να βρούμε κοινούς δρόμους, ανεξάρτητα από τα λάθη που πολλοί από εμάς είχαν αντιμετωπίσει και αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν», συμπλήρωσε και κατέληξε πως «αυτό δεν σημαίνει ότι με αυτή μερίδα του κόσμου του πρώην ΠΑΣΟΚ δεν μπορούμε να βρούμε κοινούς δρόμους και συγκλίσεις».
epirusblog.gr
5 of 5
Μετασχηματισμός ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε κοινά με το ΚΙΝΑΛ», λέει ο Σπίρτζης
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 818236115909795460
Σχόλια
item