Φωτεινή Ψυχίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον Σπύρο Πώρο - Δεν είχαν δει τον φωτογράφο Φωτεινή Ψυχίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον Σπύρο Πώρο - Δεν είχαν δει τον φωτογράφο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φωτεινή Ψυχίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον Σπύρο Πώρο - Δεν είχαν δει τον φωτογράφο

Φωτεινή Ψυχίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον Σπύρο Πώρο - Δεν είχαν δει τον φωτογράφο
Ο χωρισμός του Δημήτρη Κοργιαλά και της Φωτεινής Ψυχίδου είναι πια εδώ και λίγες μέρες οριστικός. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Φωτεινή με τον Σπύρο Πώρο που φημολογείται πως έχουν έρθει πιο κοντά εδώ και λίγο καιρό.
Οι δυο τους δεν είχαν δει τον φωτογράφο και το Youweekly.gr έχει αποκλειστικά τις πρώτες τους φωτογραφίες.
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής, παραδέχτηκε σε συνέντευξή του τον χωρισμό τους και μάλιστα μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την πρώην - πια - σύντροφό του.
Η φημολογία των τελευταίων ημερών την ήθελε να έχει έρθει πολύ κοντά με τον γνωστό φωτογράφο Σπύρο Πώρο, αναφέροντας πως οι δυο τους είναι πια το νέο ειδύλλιο της πόλης. 
Φυσικά, κανείς δεν μπορούσε να περιμένει πως το βράδυ της Παρασκευής -γιορτή μάλιστα των ερωτευμένων- θα ξεσπούσε ένα πραγματικό ανθρωποκυνηγητό μεταξύ των φωτογράφων, καθώς όλοι τούς αναζητούσαν προσπαθώντας να διασταυρώσουν με στοιχεία την πληροφορία για κοινή τους έξοδο.
Φωτεινή Ψυχίδου
Μόνο, όμως, ο φωτογραφικός φακός του YOU κατόρθωσε να εντοπίσει το ζευγάρι σε τρυφερές αγκαλιές. Λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα ο Σπύρος Πώρος περνούσε την πόρτα του νυχτερινού κέντρου «Hotel Ermou» για να συναντήσει την παρέα του. 
Κατά τις 03.30 εμφανίστηκε η Φωτεινή έχοντας στο πλευρό της έναν φίλο της και αμέσως βρέθηκε στο πλευρό του γνωστού φωτογράφου. 
Εκείνος έδειξε τη χαρά του από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε, σε ένα ραντεβού που είχε κανονιστεί νωρίτερα το βράδυ. 
Οι αγκαλιές και οι περιπτύξεις κράτησαν, όμως, για λίγο, γιατί ένα τέταρτο μετά την είσοδο της Φωτεινής στο μαγαζί το ζευγάρι αναχώρησε ξαφνικά, δείχνοντας σε όλους πως ήθελε να μείνει μόνο του. 
Για τους περισσότερο παρατηρητικούς οι δυο τους, παρ' όλο που γνωρίζονται αρκετά χρόνια, έδωσαν τα πρώτα δείγματα της οικειότητας μεταξύ τους από τον περασμένο Οκτώβριο στη συνέντευξη που παραχώρησε ο φωτογράφος στη δημοσιογράφο για την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ενώ οι πρώτες τους κοινές νυχτερινές εμφανίσεις ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες.
Φωτεινή Ψυχίδου Δημήτρης Κοργιαλάς χωρισμός

Έφυγε μαζί με τον Σπύρο Πώρο η Φωτεινή Ψυχίδου

Φωτεινή Ψυχίδου νέα σχέση μετά τον κοργιαλά
Φεύγοντας από το νυχτερινό κέντρο στις 4 τα ξημερώματα, η Φωτεινή περπάτησε με γοργό βήμα, χαιρέτησε τον στενό της φίλο ο οποίος την είχε συνοδέψει κατά την είσοδό της στο μαγαζί και μπήκε στο αυτοκίνητο του Σπύρου αναχωρώντας μαζί του για άγνωστο προορισμό. Και έτσι απλά το μυστήριο που κάλυπτε τη σχέση τους έπαψε να αποτελεί πια μυστήριο!
epirusblog.gr
5 of 5
Φωτεινή Ψυχίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον Σπύρο Πώρο - Δεν είχαν δει τον φωτογράφο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7775801933287031126
Σχόλια
item