Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλάει για τον θάνατο του αδερφού της και συγκλονίζει: "Ήμουν από πίσω του και ακολουθούσα εγώ..." Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλάει για τον θάνατο του αδερφού της και συγκλονίζει: "Ήμουν από πίσω του και ακολουθούσα εγώ..." | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλάει για τον θάνατο του αδερφού της και συγκλονίζει: "Ήμουν από πίσω του και ακολουθούσα εγώ..."

Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλάει για τον θάνατο του αδερφού της και συγκλονίζει:
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε για τον θάνατο του αδερφού της και συγκλόνισε με τα όσα είπε για εκείνη την ημέρα καθώς όπως είπε τον ακολουθούσε από πίσω γιατί πήγαιναν όλοι μαζί για καφέ με την παρέα τους.
Ο λόγος για την Ελένη Πέτα, που μίλησε στο Έλα Χαμογέλα και συγκλόνισε:
"Το έχω ξαναπεί και πρόσφατα στη ζωή μου το γιατί σε μένα… Δεν πρέπει να λέγεται. Ο αδελφός μου έφυγε από τροχαίο ατύχημα με μηχανή. 
Ήμουν από πίσω και ακολουθούσα εγώ. Πηγαίναμε για καφέ όλοι μαζί και δυστυχώς έγινε έτσι”.
Ελένη Πέτα αδερφός
“Τον έκλεισε ένα φορτηγό αλλά δεν φορούσε κράνος. Αν φορούσε δηλαδή το κράνος δεν θα είχε συμβεί αυτό στον βαθμό αυτόν τουλάχιστον. Νιώθω σαν καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια. Δεν ενώνεται αυτό το πράγμα που έχει γίνει, αλλά βέβαια ο χρόνος βοηθάει τελικά αλλά εκεί παραμένουν οι πληγές. Δεν θα πω όμως γιατί πια, γιατί σε μένα” είπε στην κάμερα του Open.
epirusblog.gr
5 of 5
Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλάει για τον θάνατο του αδερφού της και συγκλονίζει: "Ήμουν από πίσω του και ακολουθούσα εγώ..."
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8604560860917171075
Σχόλια
item