Γιάννενα: Σε θέση μάχης για το νέο ασφαλιστικό Γιάννενα: Σε θέση μάχης για το νέο ασφαλιστικό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Σε θέση μάχης για το νέο ασφαλιστικό

Γιάννενα: Σε θέση μάχης για το νέο ασφαλιστικό
Σε θέση μάχης απέναντι στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατατίθεται σε λίγες ημέρες στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι το τέλος του μήνα, βρίσκεται η ΑΔΕΔΥ, εκτιμώντας, ότι αφενός οι προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης δεν υλοποιούνται και αφετέρου πως παγιώνονται οι καταστροφικές ρυθμίσεις του νόμου Κατρούγκαλου.
Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο ξενοδοχείο Du Lac, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση– συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο, ώστε και να ενημερωθούν οι υπάλληλοι στη δημόσια διοίκηση, αλλά και να οργανωθεί καλύτερα οπ αγώνας το επόμενο διάστημα. 
Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Δημ. Μπράτης γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, ο Αλέξης Μητρόπουλος, πρόεδρος της Ένωσης Υποστήριξης των Εργαζομένων και του Κοινωνικού Κράτους και ο εργατολόγος Γιώργος Ρωμανιάς.
Χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης απηύθυνε ο Χρ. Γρίβας, πρόεδρος του ΝΤ Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ, που αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των νέων ενημερωτικών δράσεων για την ΑΔΕΔΥ.
Οι κεντρικοί ομιλητές τόνισαν, πως όχι μόνο δεν υλοποιείται η πολιτική δέσμευση της Ν.Δ και προσωπικά του Πρωθυπουργού, προεκλογικά, ότι θα καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλου, αλλά με το νέο ασφαλιστικό, οι ρυθμίσεις αυτές παγιώνονται και θα ισχύσουν για τα επόμενα 50 χρόνια.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε θέση μάχης για το νέο ασφαλιστικό
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4759918780119970282
Σχόλια
item