Τζένη Μελιτά: Την «έκραξαν» επειδή εγκατέλειψε ανήλικη στη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα Τζένη Μελιτά: Την «έκραξαν» επειδή εγκατέλειψε ανήλικη στη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζένη Μελιτά: Την «έκραξαν» επειδή εγκατέλειψε ανήλικη στη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα

Τζένη Μελιτά: Την «έκραξαν» επειδή εγκατέλειψε ανήλικη στη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα | tlife.gr

Θύμα του Σάββα Πούμπουρα και της εκπομπής «Best Friend’s Fear» έπεσε η Τζένη Μελιτά και έγινε το talk of the town. 

Τo γελαστό κορίτσι της τηλεόρασης βρέθηκε για μια συνεργασία σε ένα άγνωστό σπίτι και λόγω μιας συγκυρίας αναγκάστηκε να μείνει μόνο στο σπίτι μαζί με ένα ανήλικο κορίτσι.
Η καλοστημένη φάρσα που θύμισε το θρίλερ «Ring» ξεκίνησε και ασυνήθιστα πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν στο σπίτι. Τότε τρομαγμένη η Τζένη Μελιτά βγήκε στον κήπο για να μιλήσει στο κινητό της τηλέφωνο. 

Το κοριτσάκι άρχισε να της φωνάζει πως φοβάται και η παρουσιάστρια την καθησύχασε λέγοντάς της πως έρχεται μέσα, αλλά τελικά παράτησε την μικρή και έφυγε τρέχοντας…
Και όπως καταλαβαίνεις τα σχόλια που γράφτηκαν δεν ήταν λίγα:
«Είπε σε ένα παιδάκι που φοβόταν  ότι θα κλείσει το τηλέφωνο και θα πάει αμέσως και το εγκατέλειψε αβοήθητο;»
«Αυτή η Μελιτά πρέπει πραγματικά να είναι ο ορισμός του παρτάκια/εγωιστή ανθρώπου που νοιάζεται μόνο για το συμφέρον του… Είναι δυνατόν να παρατάς ένα ανήλικο που φοβάται και να φεύγεις;»
«Ένα έχω να πω…. Το κοριτσάκι της διπλανής πόρτας που βγήκε στο μεροκάματο (στην πρώτη φάρσα με το φάντασμα) έκατσε μαζί με το κοριτσάκι και το κράταγε αγκαλιά για να μην φοβάται.  Σε αντίθετη περίπτωση η ντίβα Μελιτά το παράτησε με το καλημέρα!»
«Τη φάρσα αυτή την έκαναν τώρα σε μια επώνυμη και σε προηγούμενο επεισόδιο σε μια άγνωστη κοπέλα. Όλοι είδαμε το πόσο διαφορετικά αντιμετώπισαν την κατάσταση. 

Καταλαβαίνουμε λοιπόν τι είδους ανθρώπους τελικά προωθεί το σύστημα που κατά τ’ άλλα παρουσιάζονται σαν »τέλειοι» μέσα από τα social media…»…


Και τα σχόλια δεν έχουν τέλος!
epirusblog.gr
5 of 5
Τζένη Μελιτά: Την «έκραξαν» επειδή εγκατέλειψε ανήλικη στη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2327217401325023407
Σχόλια
item