Πρέβεζα: Παρουσία φορέων και μελών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου ΑΜΕΑ Πρέβεζας "Ελπίδα" Πρέβεζα: Παρουσία φορέων και μελών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου ΑΜΕΑ Πρέβεζας "Ελπίδα" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Παρουσία φορέων και μελών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου ΑΜΕΑ Πρέβεζας "Ελπίδα"

Πρέβεζα: Παρουσία φορέων και μελών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου ΑΜΕΑ Πρέβεζας "Ελπίδα"

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και μελών του ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Πρέβεζας "Ελπίδα" πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος,οι αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Ροπόκης και Νίκος Παγγές, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Ζέρβας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παύλος Φραγκούλης, ενώ χαιρετισμό έστειλε ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας. 

Τις ευχές του για καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους έδωσε στο χαιρετισμό του ο βουλευτής κ.Γιαννάκης, ενώ ο Δήμαρχος Πρέβεζας έκανε μια σύντομη αναφορά στα όσα ήδη υλοποιούνται και τα όσα πρόκειται να υλοποιηθούν για να διευκολύνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων με αναπηρία. 

Ο κ. Γεωργάκος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι μετά τις παρεμβάσεις που γίνονται στα σχολεία θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες δράσεις και μέσα στην πόλη έτσι ώστε να δημιουργηθούν προσβάσεις , περισσότερες θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ κλπ. 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση της ΔΕΥΑΠ για υπαγωγή περισσότερων ευπαθών νοικοκυριών σε ειδικό χαμηλό τιμολόγιο ύδρευσης, ενώ ζήτησε τη συμβολή όλων στην διαφύλαξη των χώρων στάθμευσης και των διαβάσεων για τα ΑΜΕΑ. 

Ο γραμματέας του Συλλόγου Κοσμάς Βασιλειάδης και ο οργανωτικός γραμματέας Χρήστος Μανίκης ευχαρίστησαν θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά.

Στον απολογισμό του ο κ.Βασιλειάδης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο Σύλλογος για τη δημιουργία περισσοτέρων ραμπών ΑΜΕΑ σε καταστήματα και υπηρεσίες, για νέες θέσεις πάρκινγκ καθώς και την "απελευθέρωση" πεζοδρομίων και δημόσιων χώρων. 

Ιδιαίτερη αναφορά ο γραμματέας του Συλλόγου έκανε στην απόφαση για μείωση των τελών της Δ.Ε.Υ.Α.Π (ευχαριστώντας το Δήμο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τον κ.Ζέρβα) καθώς και στη δημιουργία ταμείου αλληλοβοηθείας για μέλη και μη μέλη του Συλλόγου, ενώ ως επόμενο στόχο καθόρισε την ίδρυση τράπεζας αίματος.

Τέλος όπως ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ του Συλλόγου θα διεξαχθούν στις 15 Μαρτίου, ενώ υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν έως και την τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Παρουσία φορέων και μελών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου ΑΜΕΑ Πρέβεζας "Ελπίδα"
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2920876443767368266
Σχόλια
item