Ανδρέας Πάτσης - Βασιλική Παπαλουκά: Ο βουλευτής και η παρουσιάστρια παντρεύτηκαν του Αγίου Βαλεντίνου - Φωτογραφίες

Ανδρέας Πάτσης – Βασιλική Παπαλουκά: Ο βουλευτής και η παρουσιάστρια παντρεύτηκαν του Αγίου Βαλεντίνου – Φωτογραφίες | tlife.gr
Την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου διάλεξαν ο Ανδρέας Πάτσης και η Βασιλική Παπαλουκά για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. 
Ο βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας και η γοητευτική δημοσιογράφος παντρεύτηκαν πριν από λίγο στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στην Κηφισιά έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και η σύζυγος του και στενή φίλη της νύφης Βασιλική Τσόγκα.
Το μυστήριο ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ με το ζευγάρι να μπαίνει πιασμένο χέρι-χέρι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και την νύφη να μαγνητίζει φυσικά τα βλέμματα όλων με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. 
Η Βασιλική Παπαλουκά επέλεξε για αυτή την ξεχωριστή ημέρα ένα κατάλευκο θηλυκό και κομψό νυφικό με δαντελένιες λεπτομέρειες στο μπούστο ενώ το ρομαντικό πέπλο στα μαλλιά της ολοκλήρωνε το σύνολο με τον καλύτερο τρόπο. 
Τα ξανθά μαλλιά της έπεφταν ελαφρώς κυματιστά στους ώμους της και το μακιγιάζ κινούνταν σε γήινες αποχρώσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Ανδρέας Πάτσης διάλεξε για την ημέρα του γάμου του ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο.
Ύστερα από δύο χρόνια κοινής πορείας ο Ανδρέας Πάτσης και η Βασιλική Παπαλουκά επέλεξαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και να γιορτάσουν την ευτυχία τους! 
Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο δικηγόρος ετοιμαζόταν να κατέβει για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής διεκδικώντας την έδρα της εκλογικής περιφέρειας των Γρεβενών, με την όμορφη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να γίνεται τότε το δεξί χέρι του.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Ανδρέας Πάτσης - Βασιλική Παπαλουκά: Ο βουλευτής και η παρουσιάστρια παντρεύτηκαν του Αγίου Βαλεντίνου - Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4707974260822769316
item