Βίκυ Καγιά: «Ερωτευμένη» με την οικογένειά της! Φωτογραφίες από έξοδο με τον γιο και την κόρη της! Βίκυ Καγιά: «Ερωτευμένη» με την οικογένειά της! Φωτογραφίες από έξοδο με τον γιο και την κόρη της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Καγιά: «Ερωτευμένη» με την οικογένειά της! Φωτογραφίες από έξοδο με τον γιο και την κόρη της!Βίκυ Καγιά: «Ερωτευμένη» με την οικογένειά της! Φωτογραφίες από έξοδο με τον γιο και την κόρη της!
Πάνω απ' όλα η οικογένεια για τη Βίκυ Καγιά - είναι "ερωτευμένη" μαζί της - από τη στιγμή μάλιστα που στην καθημερινότητά της έχει πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο. 
Η παρουσιάστρια του «Shopping Star» και κριτής του «GNTM» είναι μία αφοσιωμένη μαμά, με το YOU να σας φέρνει κατ' αποκλειστικότητα φωτογραφίες από τα... πειστήρια. Έξοδος για εκείνη τον γιο της αλλά και την κόρη της.
Ο φακός μας τη συνάντησε την ώρα που πήγαινε σε παιδικό πάρτι μαζί με την κόρη της Μπιάνκα και τον Κάρολο-Ηλία, τον βενιαμίν της οικογένειας που έχει φτιάξει με τον Ηλία Κρασσά - ο μικρός, μάλιστα, είχε γενέθλια στις 21 Ιανουαρίου, όταν έγινε 2 ετών, και το γιόρτασε με ένα πάρτι με θέμα τον Μίκι Μάους. 
Το πάρτι στο οποίο βρισκόταν το περασμένο Σάββατο, πάντως, ήταν σε κοκκινόμαυρο στολισμό (φωτό αριστερά), με τη Βίκυ Καγιά να προσέχει ιδιαιτέρως τα παιδιά της πριν φτάσουν στον χώρο. 
Το καλό παράδειγμα το δίνει η ίδια, πάντως, αφού ως fashion model πάντα κυκλοφορεί με ιδιαίτερα προσεγμένο στυλ.
Βίκυ Καγιά περιοδικό YOU

Οι γυναίκες αγαπούν την Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά παιδιά

Η συνέχεια του «GNTM» θεωρείται δεδομένη για την επόμενη σεζόν, αλλά μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στους επόμενους μήνες, εκείνη χαίρεται οικογενειακές στιγμές σαν κι αυτή που αποτύπωσε ο φακός μας. 

Δεν λείπουν πάντως τα σχόλια θαυμασμού από γυναίκες που την αναγνωρίζουν στον δρόμο και της λένε για την εκπομπή της και για την παρουσία της γενικότερα.

epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Καγιά: «Ερωτευμένη» με την οικογένειά της! Φωτογραφίες από έξοδο με τον γιο και την κόρη της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1513690062511483659
Σχόλια
item