Βίκυ Καγιά: Για ψώνια στην Γλυφάδα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Φωτογραφίες Βίκυ Καγιά: Για ψώνια στην Γλυφάδα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Καγιά: Για ψώνια στην Γλυφάδα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Φωτογραφίες

Βίκυ Καγιά: Για ψώνια στην Γλυφάδα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Φωτογραφίες | tlife.gr
Όπως έχει δηλώσει πολλάκις η Βίκυ Καγιά, στην καθημερινότητά της και στις οικογενειακές της υποχρεώσεις επιλέγει να μην βάφεται και να ντύνεται πιο casual!
Η αγαπημένη παρουσιάστρια και fashion expert μακιγιάρεται μόνο όταν πρόκειται για κάποιο τηλεοπτικό γύρισμα ή επαγγελματική υποχρέωση και στις καθημερινές της στιγμές επιθυμεί να είναι πιο απλή. 
Η Βίκυ Καγιά συνεχίζει να παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το Shopping Star στο Star, ενώ όλα δείχνουν πως το όνομά της θεωρείται σίγουρο στον επόμενο κύκλο του GNTM.
Μπορεί να έχει ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα και να τρέχει συνεχώς σε δουλειές, ωστόσο η Βίκυ Καγιά δεν παύει να αποτελεί μια άψογη και τρυφερή μητέρα και σύζυγος! 
Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την γνωστή παρουσιάστρια σε καθημερινές δουλειές στην Γλυφάδα. 
Η Βίκυ Καγιά χωρίς ίχνος μακιγιάζ έκανε τα ψώνια της σε γνωστό σούπερ μάρκετ των νοτίων προαστίων και απέδειξε ότι είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες!
Αφού έκανε τις απαραίτητες αγορές για το σπίτι της, η όμορφη Βίκυ βγήκε από το σούπερ μάρκετ και χαμογέλασε στους paparazzi, που την καραδοκούσαν για ένα κλικ! Αν και casual ντυμένη ήταν πιο στιλάτη από ποτέ!
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Καγιά: Για ψώνια στην Γλυφάδα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3043653873498855880
Σχόλια
item