Νίκη Θωμοπούλου: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Η φωτογραφία στον όγδοο μήνα της κύησης Νίκη Θωμοπούλου: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Η φωτογραφία στον όγδοο μήνα της κύησης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νίκη Θωμοπούλου: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Η φωτογραφία στον όγδοο μήνα της κύησης

Νίκη Θωμοπούλου: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Η φωτογραφία στον όγδοο μήνα της κύησης | tlife.gr
Στην πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της βρίσκεται η Νίκη Θωμοπούλου, αφού διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον γοητευτικό δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη.
Το αγαπημένο ζευγάρι έχει συμπληρώσει 2,5 χρόνια γάμου και ο ερχομός του μωρού θα επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή την όμορφη σχέση.
Οι δυο τους έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση, αφού, όπως η μέλλουσα μανούλα είχε αποκαλύψει στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, η τελική ημερομηνία για τη γέννηση της μικρής είναι 15 Μαρτίου. 
Η Νίκη Θωμοπούλου είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς καθημερινά μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της. 
Αυτή τη φορά, η ίδια πόζαρε με ακάλυπτη την φουσκωμένη κοιλίτσα της, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται στην 34η εβδομάδα της κύησης.
Δες τη φωτογραφία:
Με το καλό!
epirusblog.gr
5 of 5
Νίκη Θωμοπούλου: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Η φωτογραφία στον όγδοο μήνα της κύησης
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6942114395472840045
Σχόλια
item