Γιάννενα: 70 διαθέσιμα τεμάχια στους δημοτικούς λαχανόκηπους Γιάννενα: 70 διαθέσιμα τεμάχια στους δημοτικούς λαχανόκηπους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: 70 διαθέσιμα τεμάχια στους δημοτικούς λαχανόκηπους

Γιάννενα: 70 διαθέσιμα τεμάχια στους δημοτικούς λαχανόκηπους
Τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν τα δικά τους κηπευτικά έχουν οι κάτοικοι της πόλης. Μια δομή του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών είναι και αυτή των δημοτικών λαχανόκηπων. 
Οι δημοτικοί λαχανόκηποι είναι ενταγμένοι στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Δικτύου Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιωαννιτών».
Έχει ως κύριο σκοπό να βοηθήσει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης (άποροι, κοινωνικά αποκλεισμένοι, άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, αλλά και πολιτών με χαμηλά εισοδήματα) στην κάλυψη των αναγκών τους σε κηπευτικά παρέχοντας τους καλλιεργήσιμη γη εκτάσεως 60 τ.μ.
Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» με αυτό του το εγχείρημα προσπαθεί  να στηρίξει τους αδύναμους συμπολίτες μας και ευελπιστεί μέσα από αυτή την δομή οι ωφελούμενοι πέρα από την κάλυψη των αναγκών τους να κοινωνικοποιηθούν, να βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής τους παρέχοντάς  τους την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά. 
Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» διαθέτει έκταση στη θέση «Βοϊδολίβαδο» Σταυρακίου όπου υπάρχουν 240 τεμάχια ανά 60 τ.μ. έκαστο, με διαθέσιμα αυτή την στιγμή 70 τεμάχια. 
Αιτήσεις για τους δημοτικούς λαχανόκηπους πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο στα γραφεία του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Αβέρωφ 6, 2ος όροφος.  Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2651054265-66.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: 70 διαθέσιμα τεμάχια στους δημοτικούς λαχανόκηπους
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6274550793435706497
Σχόλια
item