Οι 6+1 ασφαλέστερες χώρες για να επισκεφτείτε στην Ασία το 2020!

Οι 6+1 ασφαλέστερες χώρες για να επισκεφτείτε στην Ασία το 2020!
Σχεδιάζετε να επισκεφτείτε την Ασία; Αν ναι, δείτε τη λίστα με τις ασφαλέστερες χώρες για το 2020, σύμφωνα με την International SOS.
Με το πρόσφατο ξέσπασμα και την επακόλουθη φρενίτιδα των μέσων να περιβάλλει τον κοροναϊό, εκατομμύρια ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο αναρωτιούνται αν είναι ασφαλές να ταξιδέψουν στην Ασία.
Η απάντηση είναι σύντομη: ναι, αλλά με προσοχή. Μάθετε, επίσης, για τον κοροναϊό και τα ταξίδια! Ο ιός δείχνει να εξαπλώνεται στη χώρα, ωστόσο είναι πολλοί άλλοι παράγοντες που καθορίζουν το ποιες είναι οι ασφαλέστερες χώρες για να επισκεφτεί κανείς στην Ασία.
H International SOS είναι μια εταιρεία για τη διαχείριση των κινδύνων στα ταξίδια και έχει αναπτύξει μια εκτενή επισκόπηση των κινδύνων κάθε προορισμού σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια για το 2020. 
Ο χάρτης για το 2020 αξιολογεί τις απειλές στις οποίες εκτίθενται οι ταξιδιώτες, όπως η πολιτική βία, η κοινωνική αναταραχή, η βία και το έγκλημα. Επομένως, αν σχεδιάζετε να επισκεφτείτε την Ασία, δείτε τη λίστα με τις ασφαλέστερες χώρες για το 2020.

Νότια ΚορέαΝότια Κορέα, ασφαλέστερες χώρες Ασία

Από όλες τις ασιατικές χώρες του χάρτη μόνο πέντε έχουν χαρακτηριστεί ως “χαμηλού ιατρικού κινδύνου”. 
Και η Νότια Κορέα είναι μια από αυτές, γεγονός που την καθιστά μια από τις ασφαλέστερες χώρες που μπορεί να επισκεφτεί κανείς στην Ασία. 
Η ποιοτική ιατρική περίθαλψη είναι διαθέσιμη σε κάθε γωνιά της χώρας και ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών είναι πολύ χαμηλός.

ΙαπωνίαΙαπωνία, ασφαλέστερες χώρες Ασία

Η Ιαπωνία ήταν μια άλλη ασφαλής χώρα της Ασία σύμφωνα με την International SOS. 
Τα επίπεδα εγκληματικότητας είναι χαμηλά, ενώ η ρατσιστική και η πολιτική βία είναι σπάνια, το ίδιο και οι διακοπές στα μέσα μεταφοράς. 
Τα επίπεδα εγκληματικότητας στο Τόκιο αγγίζουν το 19,4%, το οποίο θεωρείται πολύ χαμηλό ποσοστό.

ΤαϊβάνΤαϊβάν Ασία

Στην Ταϊβάν η μελέτη έδειξε ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας και έκτακτης ανάγκης είναι πολύ αποτελεσματικές, ενώ οι υποδομές είναι υγιείς.
Οι τρομοκρατικές ενέργειες είναι εξαιρετικά σπάνιες και τα ποσοστά εγκληματικότητας πολύ χαμηλά συγκριτικά με τα παγκόσμια επίπεδα. 
Οι στατιστικές έδειξαν ότι ως χώρα, τα επίπεδα εγκληματικότητας είναι λιγότερο από τα μισά σε σύγκριση με το Τόκιο.

ΜακάοΜακάο Ασία

Το Μακάο, διάσημο για τα καζίνο και τον έναστρο ουρανό του, μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως μια από τις ασφαλέστερες χώρες της Ασίας για το 2020. 
Η χώρα εργάζεται σκληρά για να αναπτύξει την τουριστική βιομηχανία, κι ένα από τα κύρια μελήματα της κυβέρνησης του Μακάο είναι τα διασφαλίσει ότι η χώρα δεν έχει εγκληματικότητα.

Χονγκ ΚονγκΧονγκ Κονγκ, ασφαλέστερες χώρες Ασία

Παρά την αυξανόμενη ανησυχία για την παρουσία του ιού στο Χονγκ Κονγκ, είναι ένας αρκετά ασφαλής προορισμός. 
Οι κλοπές και η εγκληματικότητα βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ οι μεγαλύτερες απειλές για τους επισκέπτες είναι οι πορτοφολάκηδες και η πιθανότητα φυσικής καταστροφής. 
Οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις είναι κάτι σχετικά σύνηθες, αλλά η εγκληματικότητα όχι.

ΣιγκαπούρηΣιγκαπούρη, ασφαλέστερες χώρες Ασία

Η International SOS αποκάλυψε ότι η Σιγκαπούρη είναι μια χώρα της Ασίας με “μέτριο κίνδυνο ασφαλείας” για όσους ταξιδεύουν. 
Αυτού του είδους οι χώρες ίσως παρουσιάσουν πολιτικές αναταραχές, διαμαρτυρίες και αυξημένα επίπεδα εγκλήματος σε σύγκριση με τις χώρες χαμηλού κινδύνου. 
Ωστόσο, η Σιγκαπούρη παραμένει ασφαλής για τους ταξιδιώτες. Στην πραγματικότητα, εξαιτίας των υποδομών της, οι περισσότεροι την θεωρούν ασφαλέστερη σε σχέση με απομονωμένες περιοχές της Νότιας Κορέας, της Ιαπωνίας και της Ταϊλάνδης.

Βιετνάμ

Μια ακόμα χώρα με “μέτριο κίνδυνο ασφαλείας” είναι το Βιετνάμ, που θεωρείται ως μια πολύ ασφαλής χώρα της Ασίας. Διαθέτει ποιοτική ιατρική περίθαλψη κι αξιόπιστες υπηρεσίες ασφάλειας.
Η κατάταξη της χώρας φαίνεται να είναι επηρεασμένη από το χαμηλό κίνδυνο ασθενειών που σχετίζονται με το φαγητό ή το νερό, ειδικά για επισκέπτες από τη Δύση.
epirusblog.gr
5 of 5
Οι 6+1 ασφαλέστερες χώρες για να επισκεφτείτε στην Ασία το 2020!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1209696945463500756
item