Μελίνα Ασλανίδου: «Ξέσπασε» για τα όσα έχει ακούσει - «Του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει»! Μελίνα Ασλανίδου: «Ξέσπασε» για τα όσα έχει ακούσει - «Του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει»! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μελίνα Ασλανίδου: «Ξέσπασε» για τα όσα έχει ακούσει - «Του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει»!

Μελίνα Ασλανίδου: «Ξέσπασε» για τα όσα έχει ακούσει - «Του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει»!
Η Μελίνα Ασλανίδου από τότε που έκανε την εμφάνιση της στην τηλεόραση με τα talent show που συμμετείχε, έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια. Σε συνέντευξη της «ξέσπασε» λέγοντας μεταξύ άλλων για τον εαυτό της «Του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει».
Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala και εξήγησε πως πλέον δεν την αγγίζουν τα όσα λένε για εκείνη, καθώς η ίδια νιώθει όμορφα με τον εαυτό της.
«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει, που λέει και ο φίλος μου ο Πασχάλης Τερζής. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει. 
Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά. Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής. 
Τα σχόλια άρχισαν με την είσοδό μου στην τηλεόραση, όμως ξέρεις τι έγινε; Εγώ είχα αγωνία να είμαι έντιμη και σωστή με τα παιδιά που έκρινα και αφέθηκα στην ομάδα που δούλευε για μένα, για τα μαλλιά, τα ρούχα, το μακιγιάζ. 
Κάθε φορά υπήρχε η αγωνία να κάνουμε κάτι άλλο, κι εμένα μ' αρέσουν τα πειράματα, αφηνόμουν. Κατά συνέπεια, όλο αυτό ήταν πολύ καινούριο για μένα και δεν ήξερα να το διαχειριστώ σωστά. 
Από την άλλη, όμως, νιώθω πως και οι συνεργάτες μου προσπάθησαν και έβγαλαν το καλύτερο αποτέλεσμα και στο "Voice" και στο "X-Factor". Το κομμάτι της ματαιοδοξίας το κουμαντάρω. Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και του λέω "ξεκόλλα, πάρ’το αλλιώς" και του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει. 
Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες.Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα», δήλωσε η Μελίνα Ασλανίδου.


Η τραγουδίστρια είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις της.
epirusblog.gr
5 of 5
Μελίνα Ασλανίδου: «Ξέσπασε» για τα όσα έχει ακούσει - «Του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4367290917311837460
Σχόλια
item