Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο -Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν 2 γυναίκες από τις φλόγες Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο -Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν 2 γυναίκες από τις φλόγες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο -Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν 2 γυναίκες από τις φλόγες

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο -Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν 2 γυναίκες από τις φλόγες

Μια μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε λίγο νωρίτερα σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Στο διαμέρισμα όπου μαίνεται η φωτιά έχει ήδη μεταβεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής. Πυροσβέστες, χρησιμοποιώντας κλίμακα από κλιμακοφόρο όχημα, επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν δύο γυναίκες μία από τον 5ο όροφο και μία από την ταράτσα.

Στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, όπου εκδηλώθηκε η φωτιά, είχε εγκλωβιστεί μια γυναίκα, η οποία απεγκλωβίστηκε με τη χρήση του κλιμακοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα παρέμεινε στο φλεγόμενο διαμέρισμα για διάστημα περίπου 45 λεπτών. Λίγη ώρα αργότερα οι πυροσβέστες έφτασαν στην ταράτσα και απεγκλώβισαν μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Η στιγμή του απεγκλωβισμού:

Ο απεγκλωβισμός της δεύτερης γυναίκας από την ταράτσα:Η στιγμή που οι πυροσβέστες απομακρύνουν την ηλικιωμένη γυναίκα -που απεγκλωβίστηκε από την ταράτσα:

Η στιγμή που οι πυροσβέστες απομακρύνουν την ηλικιωμένη γυναίκα

Βίντεο από τη φωτιά στο Παλαιό Φάληρο

Οι πυροσβέστες έψαξαν στην πολυκατοικία αν υπήρχαν άλλοι εγκλωβισμένοι στο διαμέρισμα και στο κτίριο.Η φωτιά ξεκίνησε σε διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πρωτέως και Μουσών, στο Παλαιό Φάληρο και οι καπνοί ήταν ορατοί σε μεγάλη ακτίνα.

Εκπρόσωπος πυροσβεστικής: Εγινε άμεσα η εκκένωση της πολυκατοικίας

Ο εκπρόσωπος πυροσβεστικής μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες. Παράλληλα τόνισε πως οι πυροσβέστες από την πρώτη στιγμή έγινε εκκένωση της πολυκατοικίας από όλους τους ενοίκους. 

Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, δεν επεκτάθηκε σε άλλα σπίτια, ωστόσο ακόμα δεν είναι γνωστό πως ξέσπασε.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς μετέβησαν στο Παλαιό Φάληρο 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.epirusblog.gr
5 of 5
Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο -Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν 2 γυναίκες από τις φλόγες
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7700509811273229811
Σχόλια
item