Γιάννενα: Το επικό φινάλε της τριλογίας του 16ου MΟΤΟR FESTIVAL!



Γιάννενα: Το επικό φινάλε της τριλογίας του 16ου MΟΤΟR  FESTIVAL!
Η επιτυχία του Motor Festival, το βασικό συστατικό που το καθιστά ως την κορυφαία μηχανοκίνητη γιορτή στην Ελλάδα,… εντοπίζεται στον κόσμο του! 
Αυτό συνέβη και στο 16ο Motor Festival «Be Brave to Be Free» των Ιωαννίνων, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου και το οποίο απόλαυσαν από κοντά χιλιάδες θεατών, που βρέθηκαν στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων απ’ όλη την Ελλάδα!...
​Άνθρωποι από την Αθήνα, όλες τις περιοχές της Ηπείρου, τη Θεσσαλονίκη μέχρι και από τη Λήμνο (!) ταξίδεψαν στα Ιωάννινα και αποζημιώθηκαν στον μέγιστο βαθμό από το τριήμερο μηχανοκίνητο υπερθέαμα που προσέφεραν οι επαγγελματίες οδηγοί του φεστιβάλ.

Ήταν ένα τριήμερο απόλυτης μηχανοκίνητης δράσης - διαφήμιση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό! Δύο αρένες, On Road (ασφάλτινη) και Off Road (χωμάτινη) για Enduro Cross & Motocross, στις οποίες εξελίσσονταν ταυτόχρονα επιδείξεις δεξιοτεχνίας απ’ όλα τα είδη των δύο και των τεσσάρων τροχών.
Picture
Stunt Show με μηχανές και αυτοκίνητα σε δύο ρόδες, Drift Show από κορυφαίους του χώρου, Drag Show, 4Χ4 που… διέλυαν τα πάντα στο πέρασμά τους, Enduro & Motocross show, τα φορτηγά του Motor Festival και όλα αυτά ενορχηστρωμένα με τρόπο μοναδικό, ώστε να δημιουργείται μια φάση… τρελή!

Το θέαμα δίπλα από τη μεγάλη μηχανοκίνητη Έκθεση του Motor Festival ήταν φαντασμαγορικό και ενισχυόταν από τα Air, Fire & Dance Show των χορευτριών της διοργάνωσης, όπως, βεβαίως, και με το ιστορικό ακροβατικό της μηχανοκίνησης, τον «Γύρο του θανάτου» που έγινε ανάρπαστος!

Με ένα φαντασμαγορικό τριήμερο υπερθέαμα, από τις 21 έως και τις 23 Φεβρουαρίου, που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες κόσμου γράφτηκε το επικό φινάλε της τριλογίας του Motor Festival των Ιωαννίνων, που είχε φιλοξενήσει την κορυφαία μηχανοκίνητη περιπέτεια στη χώρα τόσο το 2017 όσο και το 2018.
Picture
Το μαγικό ταξίδι του Motor Festival θα συνεχιστεί τον Απρίλιο με το 17ο Event στο αεροδρόμιο της Τριόδου στη Μεσσήνη με τον διοργανωτή, Μιχάλη Κοντιζά να ετοιμάζει κάτι το μεγαλειώδες. 
Ο τελευταίος, δήλωσε: «Στο επικό 16ο Motor Festival ζήσαμε την απελευθέρωση των συναισθημάτων μέσα από ένα υπερθέαμα των δύο και των τεσσάρων τροχών που κέρδισαν στο 100% όλους του επισκέπτες που ήρθαν απ’ όλη την Ελλάδα. Το ταξίδι μας συνεχίζεται το τριήμερο 10-12 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Τριόδου στη Μεσσήνη».
Picture

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Το επικό φινάλε της τριλογίας του 16ου MΟΤΟR FESTIVAL!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3096713411111545951
item