Άρτα: Στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών ο «Σκουφάς» Άρτα: Στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών ο «Σκουφάς» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών ο «Σκουφάς»

Άρτα: Στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών ο «Σκουφάς»

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν η Φιλαρμονική και το Εφηβικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου «Σκουφάς», όπου και αντιπροσώπευσαν το Σύλλογο με μεγάλη επιτυχία σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020.

Η Φιλαρμονική του Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο Σκουφάς» προσεκλήθη και έλαβε μέρος στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών & Ορχηστρών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Εκεί παρουσίασε έργα του Μάνου Χατζηδάκη, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Αντώνη Κατσαούνου.

Το πρωί του Σαββάτου έλαβε μέρος στην παρέλαση Φιλαρμονικών και το βράδυ έδωσε συναυλία όπου με την εξαιρετική της παρουσία μετέφερε το πνεύμα της μουσικόφιλης Άρτας, απέσπασε το ένθερμο χειροκρότημα των θεατών και της απενεμήθη τιμητική πλακέτα. Συγχαρητήρια του Συλλόγου στον μαέστρο, τους μουσικούς και όλους τους συντελεστές.

Το Εφηβικό χορευτικό τμήμα του Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο Σκουφάς» έλαβε μέρος στο Παιδικό & Εφηβικό Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών «Σαραρίμ» που διοργανώθηκε από τον Χορευτικό Όμιλο Καλαμαριάς «Οι Βορεάδες».

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες του Συλλόγου στον Χορευτικό Όμιλο Καλαμαριάς «Βορεάδες», το Διοικητικό Συμβούλιο και τον χοροδιδάσκαλο κ. Ανδρέα Παμπουκίδη για την άψογη διοργάνωση και προπαντός για την ζεστή τους φιλοξενία!!!

Το χορευτικό του «Σκουφά» παρουσίασε το αποκριάτικο έθιμο της περιοχής, «Γαϊτανάκι», όπου τύλιξαν και ξετύλιξαν τις κορδέλες του και έκλεισε με παρουσίαση χορών από την Ήπειρο. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στους δασκάλους Νίκο Λιόντο και Μαριάνθη Χάρου.

Και στα δύο τμήματα δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και να θαυμάσουν τους σπάνιους θησαυρούς!
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών ο «Σκουφάς»
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 920755573038426647
Σχόλια
item