Πλημμύρισε η έπαυλη αξίας 12 εκατ. του Κλούνεϊ στο Λονδίνο (pic) Πλημμύρισε η έπαυλη αξίας 12 εκατ. του Κλούνεϊ στο Λονδίνο (pic) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πλημμύρισε η έπαυλη αξίας 12 εκατ. του Κλούνεϊ στο Λονδίνο (pic)

Πλημμύρισε η έπαυλη αξίας 12 εκατ. του Κλούνεϊ στο Λονδίνο (pic)

Πολλά προβλήματα φαίνεται να έχει να αντιμετωπίσει τελευταία η οικογένεια Κλούνεϊ. 

Πέρα από τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν τον Τζόρτζ και την Αμάλ να έχουν προβλήματα στο γάμο τους με τις φήμες για διαζύγιο να κάνουν τον γύρο των media, τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τις σοβαρές ζημιές στην έπαυλή τους στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η έπαυλη της οικογένειας Κλούνεϊ έξω από το Λονδίνο, στο Μπέρκσιρ, πλημμύρισε εξαιτίας της κακοκαιρίας Ντένις. Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες, ο κήπος και το γήπεδο τέννις της έπαυλης έχουν πλημμυρίσει εντελώς. 

 RushReads
@RushReads
George and Amal Clooney's multimillion country pile submerged under floodwater: Storm Dennis has hit International human rights lawyer Amal Clooney and her actor husband George Clooney's Berkshire mansion and epic grounds http://dlvr.it/RQTKwL 

Προβολή εικόνας στο Twitter

2:30 μ.μ. - 21 Φεβ 2020

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη RushReads

Η έπαυλη αυτή είχε αγοραστεί από τον Κλούνεϊ τον Σεπτέμβριο του 2014 και η αξία της τότε ήταν 7,5 εκατ. λίρες. Σήμερα, εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 12 εκατ. λίρες.


epirusblog.gr
5 of 5
Πλημμύρισε η έπαυλη αξίας 12 εκατ. του Κλούνεϊ στο Λονδίνο (pic)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6007850530941106451
Σχόλια
item