Τζένη Θεωνά: Το συγκινητικό μήνυμα για τον 11 μηνών γιο της! Τζένη Θεωνά: Το συγκινητικό μήνυμα για τον 11 μηνών γιο της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζένη Θεωνά: Το συγκινητικό μήνυμα για τον 11 μηνών γιο της!

Τζένη Θεωνά: Το συγκινητικό μήνυμα για τον 11 μηνών γιο της! | tlife.gr
Η μητρότητα ήρθε και της άλλαξε την κοσμοθεωρία. Η Τζένη Θεωνά, μπορεί να έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, παραμένει όμως πάντα μια στοργική και αφοσιωμένη μανούλα.
Η γνωστή ηθοποιός και ο αγαπημένος της Δήμος Αναστασιάδης έχουν ενθουσιαστεί με τον ερχομό του γιου τους και λίγο πριν τα πρώτα του γενέθλια δεν σταματούν να εντυπωσιάζονται με ό,τι και να κάνει.
Ο γιος του ζευγαριού στις 8 Απριλίου θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια και φυσικά οι γονείς του δεν σταματούν να μιλούν με λόγια αγάπης και συγκίνησης για τον μπόμπιρά τους.
«Την μία μέρα ξυπνάμε και περπατάει. Την επόμενη κιόλας τρέχει. «Τρέχει» κι ο χρόνος και παρασύρομαι κι εγώ και προσπαθώ να τα προλάβω όλα. 
Άλλες φορές όμως στέκομαι ακίνητη και απλώς παρατηρώ και αγκαλιάζω και γεύομαι πόσο γρήγορα ανθίζει ένα μικρό αγόρι. Και τελικά όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό θέλω να κάνω. Να στέκομαι. Πλάι του», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Θεωνά.
epirusblog.gr
5 of 5
Τζένη Θεωνά: Το συγκινητικό μήνυμα για τον 11 μηνών γιο της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7805367446063411787
Σχόλια
item