10 μεγάλες αλήθειες για την ζωή μετά τα 30

10 μεγάλες αλήθειες για την ζωή μετά τα 30

Μπορεί στα 20 σου χρόνια να θεωρούσες ότι η ζωή τελειώνει στα πρώτα -άντα, μπορεί να κοιτούσες τις ανυποψίαστες 30αρες και να έλεγες «σιγά μην γίνω έτσι». 

Όπως λέει, όμως, ο θυμόσοφος λαός «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος»! Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο χρόνος έχει ξεκαρδιστεί μαζί σου. 

Γιατί δεν αφήνει αναλλοίωτες ούτε τις συνήθειες, ούτε τις προτιμήσεις μας!
Νυχτερινή έξοδος πριν τα 30 σήμαινε να έχει πάει 6 το πρωί και εσύ να στέκεσαι στην ουρά της καντίνας για να φας «βρώμικο». 
Από την άλλη, νυχτερινή έξοδος μετά τα 30, σημαίνει ότι ενοχλείσαι ταμάλα από τη δυνατή μουσική, τον κόσμο που κυκλοφορεί και από το γεγονός ότι αποφάσισες να βγεις έξω, αντί να δεις το επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς.
Παλιά χόρταινες να βλέπεις τη φάτσα της κολλητής σου 24/7. Η δική σας έξοδος περιλάμβανε από καφέ μέχρι να «κλείνετε» το αγαπημένο σας στέκι. Τώρα, όμως, είσαι 30 χρονών και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κανονίσετε  3 εβδομάδες νωρίτερα για να  καταφέρετε να βρεθείτε.
Δεν βαριέσαι να μείνεις μόνη σου στο σπίτι, ίσα-ίσα αποζητάς την μοναξιά. Το δικό σου ''Ηοme Alone'' περιλαμβάνει beaute, μασάζ στον εαυτό σου, netflix και φυσικά, το «εφηβικό» ατένισμα του ταβανιού.
Τα έξοδα πριν τα 30 ήταν σαφώς λιγότερα και στόχευαν στο να ικανοποιήσουν το καταναλωτικό τέρας που κρύβεις μέσα σου. Τώρα, το «τέρας» μόλις δει τον λογαριασμό της ΔΕΗ λιποθυμάει πριν από σένα.
«Ώχου ρε μάνα πόσες φορές θα μιλήσουμε σήμερα;» έλεγες καθημερινά με ξινισμένη φάτσα. Δυσανασχετούσες σε κάθε της τηλεφώνημα και την «κορόιδευες» σε συναδέλφους και φίλους. Έλα μου, όμως που για όλους έρχεται το πλήρωμα του χρόνου! Καλά να πάθουμε τώρα που δεν σηκώνει τα τηλέφωνα!
Κάποτε ο μεταβολισμός σου «αγαπούσε» και τις σαβούρες που έτρωγες και τη σιλουέτα σου. Τώρα ναι μεν εκτιμάει τα μπέργκερ και τις πίτσες, αλλά δεν θα σου κάνει το χατήρι να παραμείνεις συλφίδα. Θα φας, θα πληρώσεις με γυμναστική και ιδρώτα.

Ήξερες όλα τα κουτσομπολιά, ήσουν περιζήτητη στις παρέες. Το κινητό σου έπαιρνε φωτιά από τα μηνύματα φίλων και εν δυνάμει εραστών. Mην ανησυχείς, όμως, ακόμα είσαι δημοφιλής... στις υπηρεσίες καταναλωτών!
Έρωτας πριν τα 30 σήμαινε τρέλες και πάθος υπό τη συνοδεία βροχής και χιονονιφάδας. Τίποτα δεν σας εμπόδιζε να χαρείτε τον έρωτά σας. Ευτυχώς, μεγαλώσατε και προσέχετε παραπάνω!
Ενώ πριν η μόνη έγνοια που είχατε με τον καλό σου ήταν να πάρετε σβάρνα όλα τα μπαράκια του πεζοδρομίου, για κάποιο λόγο μετά τα 30 το «ρίχνετε» στην κουλτούρα και τα εστιατόρια.
Κάποτε έπαιρναν φωτιά τα πατώματα, το κρεβάτι, ο...πολυέλαιος. Τώρα, ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι και αυτό φαίνεται απ' όταν ζουλάτε την κοιλιά ο ένας του άλλου.
Φωτογραφίες: brightside.me
epirusblog.gr
5 of 5
10 μεγάλες αλήθειες για την ζωή μετά τα 30
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 9164500990684640812
item