Το υπουργείο Τουρισμού μετακομίζει στην Ομόνοια – Στο 1 εκατ. ευρώ το κέρδος ετησίως

Το υπουργείο Τουρισμού μετακομίζει στην Ομόνοια - Στο 1 εκατ. ευρώ το κέρδος ετησίως
Σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ σε ετήσια βάση ετοιμάζεται να εξοικονομήσει για λογαριασμό του κράτους ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

.
Πώς θα το πετύχει αυτό; Με... μετακομίσεις. Οι περισσότερες από τις υπηρεσίες του χαρτοφυλακίου του καθώς επίσης και τα γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού θα μεταφερθούν στην οδό Σωκράτους, εκεί που βρισκόταν επί χρόνια το Εφετείο αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό παραμένει κλειστό.

Μια επιχείρηση της Αστυνομίας κάποτε είχε αποκαλύψει ότι το 1.000 τετραγωνικών μέτρων κτίριο είχε μετατραπεί σε καταφύγιο τοξικομανών που κινούνταν γύρω από την πλατεία Ομονοίας

Έκτοτε το έκλεισαν με λαμαρίνες και συρματοπλέγματα και παραμένει άδειο. Τώρα, αναμένεται να πάρει και πάλι ζωή με τη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του υπουργείου Τουρισμού.

Μέχρι και σήμερα η πολιτεία πληρώνει για το ακίνητο της λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας 12 όπου φιλοξενείται μεταξύ άλλων και το γραφείο του υπουργού που βρίσκεται ελάχιστα μέτρα μακριά από την πλατεία Συντάγματος, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 82.044 ευρώ το μήνα, ήτοι 984.528 ευρώ το χρόνο.

Με τη μετακόμιση το κόστος αυτό θα εξαλειφθεί και όπως δηλώνει ο κ. Θεοχάρης, αυτό θα γίνει το συντομότερο δυνατό.
epirusblog.gr
5 of 5
Το υπουργείο Τουρισμού μετακομίζει στην Ομόνοια – Στο 1 εκατ. ευρώ το κέρδος ετησίως
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8170106207301134042
item