Δημήτρης Κοργιαλάς - Φωτεινή Ψυχίδου: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό [video] Δημήτρης Κοργιαλάς - Φωτεινή Ψυχίδου: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δημήτρης Κοργιαλάς - Φωτεινή Ψυχίδου: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό [video]

Δημήτρης Κοργιαλάς – Φωτεινή Ψυχίδου: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό [video] | tlife.gr
Μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους αντιμετωπίζουν ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, το ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού και η σχέση τους βαδίζει στο τέλος, δίχως να υπάρχει επιστροφή.
«Είχα μάθει πριν τις γιορτές ότι η σχέση τους δεν ήταν σε πολύ καλό σημείο. Χθες το απόγευμα είχαμε μια πολύ μεγάλη τηλεφωνική συζήτηση με την Φωτεινή. 
Μου είπε ότι πλέον η σχέση αυτή είναι στο τελικό στάδιο. Από την πλευρά της, νομίζω δεν υπάρχει επιστροφή. 
Θα «χωρίσουν» τα σπίτια, υπάρχουν κάποιες τυπικές διαδικασίες για να οριστικοποιηθεί αυτός ο χωρισμός. Υπάρχει μια πολύ έντονη κρίση. 
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς το πάλευε μήπως δεν είναι κάτι οριστικό, όμως η Φωτεινή Ψυχίδου έχει πάρει την απόφασή της» , είπε χαρακτηριστικά.
Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Αξίζει να σημειωθεί πώς, το βράδυ της Δευτέρας, η Φωτεινή Ψυχίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Δημήτρη Κοργιαλά σχολιάζοντας: «Ξέρω τι είμαστε και ξέρω και τι δεν είμαστε…», με τον τραγουδιστή να βάζει ένα emoji με φιλί στα σχόλια κάτω από το στιγμιότυπο.

epirusblog.gr
5 of 5
Δημήτρης Κοργιαλάς - Φωτεινή Ψυχίδου: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7083321051193636465
Σχόλια
item