Κωνσταντίνα Κομμάτα: Αποκαλύπτει πως έγινε η πρόταση γάμου από τον Γιώργο Σαμαρά [video] Κωνσταντίνα Κομμάτα: Αποκαλύπτει πως έγινε η πρόταση γάμου από τον Γιώργο Σαμαρά [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Αποκαλύπτει πως έγινε η πρόταση γάμου από τον Γιώργο Σαμαρά [video]

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Αποκαλύπτει πως έγινε η πρόταση γάμου από τον Γιώργο Σαμαρά [video] | tlife.gr

Το 2020 μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Γιώργο Σαμαρά, αφού ο εκείνος της έκανε πρόταση γάμου με φόντο τον φωτισμένο πύργο του Άιφελ. 

Η όμορφη ηθοποιός και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και για χάρη αυτής της σχέσης η ίδια περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην Κρήτη. 

Ωστόσο, αυτή τη σεζόν η Κωνσταντίνα Κομμάτα συμμετέχει στην επιτυχημένη παράσταση «Μαμά Ρόζα» στο θέατρο Αλίκη και είναι ενθουσιασμένη αυτό! Συνεπώς, βάση της είναι τώρα η Αθήνα.
Το πρωί της Τρίτης, η ξανθιά ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην Φωλιά των ΚουΚου» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι θα παντρευτεί σύντομα ενώ αποκάλυψε πως έγινε η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της. 

«Ο γάμος θα γίνει σύντομα φαντάζομαι, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. 

Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα γίνει η πρόταση τη δεδομένη στιγμή. Κατάλαβα πως είναι ο μοναδικός στη δεύτερη συνάντηση.
Μάλιστα πρόσφατα έμαθα πως και για εκείνον ισχύει το ίδιο. Όταν πήρα το μονόπετρο στο Παρίσι, πώς να το πω; Όχι μουδιάζεις… Πολύ χαρά. 

Η πρόταση έγινε όπως έπρεπε να γίνει. Ήταν ολόσωστος. Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Δεν είμαι μικρή, έπρεπε να έχω ήδη δυο παιδιά» δήλωσε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Κομμάτα.
Δες το βίντεο:


Με το καλό!
epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Κομμάτα: Αποκαλύπτει πως έγινε η πρόταση γάμου από τον Γιώργο Σαμαρά [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7711090102032979702
Σχόλια
item