Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το νέο του video clip για το «Διανυκτερεύω»! Video Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το νέο του video clip για το «Διανυκτερεύω»! Video | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το νέο του video clip για το «Διανυκτερεύω»! Video

Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το νέο του video clip για το «Διανυκτερεύω»! Video | tlife.gr

Η νέα μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη «Διανυκτερεύω» από το album «Αγαπώ Σημαίνει» έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, καθώς όχι μόνο είναι πρώτο στα ραδιοφωνικά charts αλλά έχει και πάνω από 4εκ. προβολές στο YouTube! 
Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανοίγει το σπίτι του και το καμαρίνι του στο FEVER G για το official music video του «Διανυκτερεύω», το οποίο θα κυκλοφορήσει 20 Ιανουαρίου του 2020 στις 20:20!
Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανήρτησε στα social media του και στο YouTube κανάλι του τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του νέου του music video για την νέα του επιτυχία. 
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την περίοδο των εορτών και καταγράφουν τον αγαπημένο τραγουδιστή σε ένα νυχτερινό οδοιπορικό-βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μέσα από την κινηματογραφική προσέγγιση του σκηνοθέτη Βαγγέλη Καλαϊτζή.
Μάλιστα, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στους προσωπικούς χώρους του Γιώργου Μαζωνάκη, οι οποίοι αντανακλούν τη δική του αισθητική, όπως το σπίτι του και το καμαρίνι του στο FEVER G.«Το σπίτι μου, το καμαρίνι μου, οι δρόμοι που αγαπώ και ο Βαγγέλης της καρδιάς μου που μόνο στα χέρια του αφήνω με εικόνες να δείξει το “καταφύγιο” αλλά και το “στρατηγείο” μου. Από εμένα το Γιώργο, για όλους εσάς με την αγάπη μου, ένα τραγούδι που λάτρεψα!» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το νέο του video clip για το «Διανυκτερεύω»! Video
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8253786579385424129
Σχόλια
item