Επανασύνδεση για τον Travis Scott και την Kylie Jenner; Επανασύνδεση για τον Travis Scott και την Kylie Jenner; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επανασύνδεση για τον Travis Scott και την Kylie Jenner;

Επανασύνδεση για τον Travis Scott και την Kylie Jenner;
Η Kylie Jenner και ο Travis Scott, πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο οι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.
Ο ράπερ και η επιχειρηματίας έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η επανασύνδεση δεν θα αργήσει να έρθει.
Αφορμή για αυτό στάθηκαν και τα σχόλια που αντάλλαξαν πρόσφατα Kylie και Travis κάτω από μια πρόσφατη ανάρτηση που έκανε ο ράπερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, ο Travis μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μία φωτογραφία με ένα πιάτο τηγανητές πατάτες, γράφοντας στη λεζάντα πως τις έχει φτιάξει εκείνος.
Κάτω από την ανάρτηση, εκτός από τα χιλιάδες σχόλια που του έκανε οι followers του, δέχτηκε και ένα σχόλιο από την Kylie, η οποία αρκέστηκε απλά στο να αφήσει ένα σύμβολο με ένα μπλε καπελάκι, υπονοώντας με χιουμοριστικό τρόπο πως δεν τις έχει φτιάξει εκείνος.
epirusblog.gr
5 of 5
Επανασύνδεση για τον Travis Scott και την Kylie Jenner;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7434376508025593304
Σχόλια
item