Ο Tom Hanks στις Χρυσές Σφαίρες: «Έχω ερωτήσεις για την τιμητική πολιτογράφησή μου ως Έλληνας» Ο Tom Hanks στις Χρυσές Σφαίρες: «Έχω ερωτήσεις για την τιμητική πολιτογράφησή μου ως Έλληνας» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Tom Hanks στις Χρυσές Σφαίρες: «Έχω ερωτήσεις για την τιμητική πολιτογράφησή μου ως Έλληνας»

Ο Tom Hanks στις Χρυσές Σφαίρες: «Έχω ερωτήσεις για την τιμητική πολιτογράφησή μου ως Έλληνας»

H 77η τελετή απονομής Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής και τις εντυπώσεις έκλεψε με την ομιλία και τις γκριμάτσες του, ο Tom Hanks. 

Ο 63χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης Tom Hanks, που πρόσφατα πολιτογραφήθηκε Έλληνας πολίτης βρέθηκε στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών μαζί με τη σύζυγό του Rita Wilson.
Ο σταρ του Hollywood  παρέλαβε το βραβείο Cecil b Demille για το σύνολο της καριέρας του, αλλά δεν έγινε viral μόνο για αυτό. 
Μετά τη βράβευσή του απαντώντας σε δημοσιογράφους αναφέρθηκε ξανά στην Ελλάδα, τη χώρα καταγωγής της συζύγου του Rita Wilson, η οποία μάλιστα με ανάρτησή της ευχαρίστησε για την πολιτογράφηση τόσο του άντρα της όσο και της ίδιας.
Την πρώτη ερώτηση έτυχε να την κάνει Έλληνας δημοσιογράφος, ο οποίος μόλις του συστήθηκε, ο Tom Hanks αμέσως του είπε:
«Α! Έχω ερωτήσεις για την τιμητική πολιτογράφησή μου ως Έλληνας: πρώτον πρέπει να υπηρετήσω στον στρατό; Δεν είμαι καλός σε αυτό, πονάω στα γόνατα και είμαι γέρος. Πρέπει να πληρώσω φόρους; Αστειεύομαι, είναι μεγάλη τιμή» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος ως γνωστόν κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται τη χώρα μας και κάνει διακοπές στην Αντίπαρο.
Όταν ρωτήθηκε, πόσο τον έχει επηρεάσει η Ελλάδα στο επάγγελμά του, ο Tom Hanks ανέφερε ενθουσιασμένος: «Η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος. Η οικογένεια μου πηγαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Έχω πάει σε όλον τον κόσμο, στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, κανένα όμως δεν ξεπερνά την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό. Είναι καλά για την ψυχή σου. 
Είναι μέρος που σε γιατρεύει. Ιδίως αν βάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το φανταστικό, το πραγματικά φανταστικό, πρόγραμμα να κοιμάσαι ως το μεσημέρι, να ξενυχτάς ως τις 3 το πρωί, συζητώντας σε μια ταβέρνα. Είναι η καλύτερη ζωή που μπορεί να έχει κάποιος».
epirusblog.gr
5 of 5
Ο Tom Hanks στις Χρυσές Σφαίρες: «Έχω ερωτήσεις για την τιμητική πολιτογράφησή μου ως Έλληνας»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5541663513351605246
Σχόλια
item