Δούκισσα Νομικού: Η throwback φωτογραφία από το «Dwts» και η γλυκιά νοσταλγία της! Δούκισσα Νομικού: Η throwback φωτογραφία από το «Dwts» και η γλυκιά νοσταλγία της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δούκισσα Νομικού: Η throwback φωτογραφία από το «Dwts» και η γλυκιά νοσταλγία της!

Δούκισσα Νομικού: Η throwback φωτογραφία από το «Dwts» και η γλυκιά νοσταλγία της! | tlife.gr
Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να είναι σύζυγος, μητέρα και πρόσφατα να κυκλοφόρησε τη δική της συλλογή με κοσμήματα, όμως βρίσκει χρόνο προκειμένου να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.
Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι πολύ δραστήρια στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν κάθε ημέρα μας δείχνει κάποιες στιγμές της. 
Η ίδια μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού θέλει να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της, όμως είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου!
Το πρωί της Παρασκευής, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να καλημερίσει τους followers της με μια throwback φωτογραφία από την περίοδο που παρουσίαζε το Dancing With The Stars
Πρόκειται για ένα show που η γνωστή παρουσιάστρια αγάπησε πολύ και ανέλαβε το τιμόνι της παρουσίασης για δύο σεζόν, αυτές του 2013 -2014 και του 2014-2015. Όπως θα δεις, η Δούκισσα Νομικού ποζάρει καθισμένη στο παρκέ κρατώντας το έπαθλο του νικητή και είναι ενθουσιασμένη!
Δες τη φωτογραφία:
Πέρασαν πέντε χρόνια, όμως η Δούκισσα Νομικού νιώθει σαν να ήταν χθες!
epirusblog.gr
5 of 5
Δούκισσα Νομικού: Η throwback φωτογραφία από το «Dwts» και η γλυκιά νοσταλγία της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2887084938238753277
Σχόλια
item