Selena Gomez: «Βίωσα συναισθηματική κακοποίηση στη σχέση μου με τον Justin Bieber»

Selena Gomez: «Βίωσα συναισθηματική κακοποίηση στη σχέση μου με τον Justin Bieber»
Η Selena Gomez σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για πρώτη φορά για τη συναισθηματική «κακοποίηση» που έζησε στην σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Justin Bieber.
H 27χρονη τραγουδίστρια για το πώς κατάφερε να προχωρήσει μετά τον πόνο που έζησε όταν έληξε η σχέση της με τον Bieber, τον Μάρτιο του 2018. «Βρήκα δύναμη μέσα από αυτό. 
Είναι επικίνδυνο να παραμένεις στην ψυχολογία του θύματος. Και δεν γίνομαι αγνώμων, νιώθω πως όντως έπεσα θύμα συγκεκριμένης κακοποίησης», λέει. Σε ερώτηση αν εννοεί «συναισθηματική κακοποίηση», η Gomez απάντησε καταφατικά. «Έπρεπε να βρω τρόπο να το κατανοήσω ως ενήλικας. 
Και έπρεπε να καταλάβω τις επιλογές που έκανα. Όσο και αν οπωσδήποτε θέλω να μην περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μιλώντας γι' αυτό, νιώθω ειλικρινά περήφανη που μπορώ να πω ότι νιώθω πιο δυνατή από ποτέ και πως βρήκα τρόπο να το ξεπεράσω με όση περισσότερη χάρη γίνεται», προσθέτει.
Όπως εξήγησε, το νέο της τραγούδι «Lose You to Love Me» την βοήθησε να διαχειριστεί τον πόνο. «Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό. έχει διαφορετική σημασία για μένα τώρα συγκριτικά με όταν το έγραψα. 
Ένιωσα πως δεν πήρα έναν επίλογο που να είχε σεβασμό και το είχα αποδεχθεί, αλλά γνωρίζω πως χρειαζόμουν έναν τρόπο να πω μερικά πράγματα που εύχομαι να είχα πει», λέει η Selena Gomez. «Δεν είναι ένα τραγούδι με μίσος. Λέει πως είχα κάτι όμορφο και ποτέ δεν θα αρνηθώ ότι ήταν έτσι. Ήταν πολύ δύσκολο και χαίρομαι που τελείωσε. 
Και ένιωσα πως αυτός ήταν ένας υπέροχος τρόπος απλώς να πω, ξέρεις, πως τελείωσε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι, και τώρα είμαι εδώ μπαίνοντας σε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο», πρόσθεσε η ίδια. 
epirusblog.gr
5 of 5
Selena Gomez: «Βίωσα συναισθηματική κακοποίηση στη σχέση μου με τον Justin Bieber»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2481898496594276834
item