Δανάη Παππά: Ζει τον έρωτά της με τον Λάμπρο Λάζαρη στην Κούβα! [pics,vid]

Δανάη Παππά: Ζει τον έρωτά της με τον Λάμπρο Λάζαρη στην Κούβα! [pics,vid] | tlife.gr
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τη νέα χρονιά η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης, αφού λίγο μετά τον ερχομό του 2020 έφτιαξαν τις αποσκευές τους και αναχώρησαν με προορισμό στην Κούβα. 
Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας και μετρ του Γιώργου Σαμπάνη είναι λάτρεις των μακρινών αποδράσεων και έτσι, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν επισκέπτονται μερικά από τα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη.
Αυτή τη φορά σειρά είχε η Κούβα! Το αγαπημένο ζευγάρι λίγο πριν συμπληρώσει ένα χρόνο κοινής πορείας, βρέθηκε σε έναν από τους πιο hot προορισμούς και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα μέσα στην καρδιά του χειμώνα. 
Οι δυο τους είναι full in love και δεν χορταίνουν να κάνουν πράγματα μαζί περνώντας όσο πιο παραγωγικά γίνεται το χρόνο τους. 
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «8 Λέξεις» από τη στιγμή που έφτασε στην Κούβα μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυπα από τις ανέμελες βόλτες της στο νησί της Καραϊβικής, δίνοντας σε όλους μας μια γεύση από το καλοκαίρι.
Δες φωτογραφίες:










Η Δανάη Παππά χορεύει σάλσα στους δρόμους της Κούβας!


epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Παππά: Ζει τον έρωτά της με τον Λάμπρο Λάζαρη στην Κούβα! [pics,vid]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6859883044265616694
item