Έλενα Χριστοπούλου - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βραδινή βόλτα στο Κολωνάκι! [pics]

Έλενα Χριστοπούλου – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βραδινή βόλτα στο Κολωνάκι! [pics] | tlife.gr
Η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εκτός από επαγγελματικές σχέσεις -η καλλιτεχνική μάνατζερ έχει αναλάβει το μοντέλο-, συνδέονται και με στενή φιλία. 
Οι δυο τους είναι κολλητές και αχώριστες, ενώ απολαμβάνουν συχνά η μια την παρέα της άλλης σε διάφορα στέκια της πόλης, μόνες ή και με τους συντρόφους τους.
Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε σε βραδινή βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, οι δύο κυρίες καταγράφηκαν με χαρακτηριστικό styling στο Κολωνάκι. 
Χαλαρές και ευδιάθετες, περπατούσαν στους δρόμους της περιοχής, ενώ δεν σταμάτησαν να γελούν, αποδεικνύοντας το πόσο δεμένες είναι.
Η Έλενα Χριστοπούλου, όπως συνηθίζει, ήταν ιδιαίτερα προστατευτική με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία εμφανίστηκε δημόσια χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δείχνοντας πώς είναι ακομπλεξάριστη, αλλά και πώς διαθέτει φυσική ομορφιά.
Οι δυο γυναίκες προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητες, αλλά μάταια, αφού όλα τα βλέμματα των περαστικών στράφηκαν πάνω της, όταν είδαν τα φλας να αστράφτουν. Καμία, ωστόσο, δεν έδειξε να ενοχλείτε και συνέχιζαν μαζί τον περίπατό τους ανενόχλητες.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Papadakis Press
epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Χριστοπούλου - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βραδινή βόλτα στο Κολωνάκι! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7398829699766112017
item