Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Στη φιλανθρωπική βραδιά του Αναστάσιου Κανελλόπουλου για την ΕΛΠΙΔΑ! [pics] Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Στη φιλανθρωπική βραδιά του Αναστάσιου Κανελλόπουλου για την ΕΛΠΙΔΑ! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Στη φιλανθρωπική βραδιά του Αναστάσιου Κανελλόπουλου για την ΕΛΠΙΔΑ! [pics]

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Στη φιλανθρωπική βραδιά του Αναστάσιου Κανελλόπουλου για την ΕΛΠΙΔΑ! [pics] | tlife.gr
Ένα δείπνο για καλό σκοπό, παρέθεσε πριν λίγες μέρες ο γνωστός οφθαλμίατρος χειρουργός Αναστάσιος Κανελλόπουλος  επικεφαλής του διαγνωστικού και θεραπευτικού ινστιτούτου οφθαλμολογίας , Laser Vision.
O καθηγητής οφθαλμολογίας διοργάνωσε μια φιλανθρωπική βραδιά με εκλεκτούς καλεσμένους με στόχο να στηρίξει το έργο της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη και της ΕΛΠΙΔΑΣ και δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει παρόμοιες πρωτοβουλίες, για καλό σκοπό!
Ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν στην ιδιαίτερη φιλανθρωπική βραδιά, ήταν η Μαριγώ Λαιμού, ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου, o περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με την σύζυγό του   Μαρίνα Πατούλη και άλλοι!
O εμπνευστής της βραδιάς, καθηγητής οφθαλμολογίας Αναστάσιος Κανελλόπουλος
Μαριγώ Λαιμού

Μαρίνα Πατούλη
Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος  και ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος με την σύντροφό του
epirusblog.gr
5 of 5
Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Στη φιλανθρωπική βραδιά του Αναστάσιου Κανελλόπουλου για την ΕΛΠΙΔΑ! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6055218774510809236
Σχόλια
item