Μαριάννα Λάτση: Απόλαυσε τον Τάκη Ζαχαράτο στο Παλλάς! [pics]

Μαριάννα Λάτση: Απόλαυσε τον Τάκη Ζαχαράτο στο Παλλάς! [pics] | tlife.gr
Τον καλό της φίλο και μοναδικό Έλληνα perfomer Τάκη Ζαχαράτο απόλαυσε στο θέατρο Παλλάς και στην παράσταση «Ζω για σένα» η Μαριάννα Λάτση
Η θεατρική παράσταση που αποτέλεσε ένα μοναδικό στοίχημα για τον Τάκη Ζαχαράτο, περιλαμβάνοντας τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ, πήρε εκ νέου παράταση, λόγω μεγάλης επιτυχίας και η Μαριάννα Λάτση ήταν ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο θέατρο για να τον απολαύσει.
Κομψή και ανανεωμένη η Μαριάννα Λάτση βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς και χάρισε το θερμό της χειροκρότημα στον Τάκη Ζαχαράτο, από τις πρώτες θέσεις. 
Η ίδια, μάλιστα, μετά το τέλος του show του βρέθηκε στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί από κοντά. Οι δυο τους αφού μίλησαν λίγο για την παράσταση, γέλασαν και φυσικά φωτογραφήθηκαν αγκαλιά!

Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια του Παλλάς και απαθανάτισε το γλυκό φιλικό στιγμιότυπο…
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ο χαρισματικός performer γράφει τα κείμενα και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζω για σένα», ένα θέαμα με τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ, όπου θα καυτηριάζει με τον μοναδικό του τρόπο την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα.
Το Τάκη Ζαχαράτο θα πλαισιώνει δεκαμελής ορχήστρα και εντυπωσιακό μπαλέτο 12 χορευτών. Την σκηνοθεσία συνυπογράφουν ο ίδιος και η Σοφια Σπυράτου.
Φωτογραφές: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Μαριάννα Λάτση: Απόλαυσε τον Τάκη Ζαχαράτο στο Παλλάς! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7466823378936516495
item