Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Βίγγος: Η νέα βραδινή έξοδος και τα λόγια αγάπης της ηθοποιού για τον σύντροφό της! [pics] Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Βίγγος: Η νέα βραδινή έξοδος και τα λόγια αγάπης της ηθοποιού για τον σύντροφό της! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Βίγγος: Η νέα βραδινή έξοδος και τα λόγια αγάπης της ηθοποιού για τον σύντροφό της! [pics]

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Βίγγος: Η νέα βραδινή έξοδος και τα λόγια αγάπης της ηθοποιού για τον σύντροφό της! [pics] | tlife.gr
Μετά από τέσσερα χρόνια μοναξιάς, η Βίκυ Κάβουρα βρήκε τον “πρίγκιπα” της! Η πανέμορφη ηθοποιός βρίσκεται εδώ και πέντε μήνες σε σχέση με τον γοητευτικό πολιτικό μηχανικό Γιώργο Βίγγο και οι δυο τους είναι full in love.
Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να ήταν πιο προσεχτικοί και να απέφευγαν τις κοινές εξόδους, όμως πλέον δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ζουν κάθε στιγμή του έρωτά τους και αυτό φαίνεται!
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο στο Μέγαρο Μουσικής, όπου πήγε να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση “Όμορφη Πόλη”
Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Βίγγος ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί μεταξύ τους και αδιαφορούσαν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Άλλωστε ο έρωτας δεν κρύβεται!
“Βρήκα χαρά, ηρεμία και αγάπη. Και είμαι όντως χαρούμενη κι ευτυχισμένη στην αγκαλιά του Γιώργου. 
Είχα δηλώσει πως όταν βρεθεί ο κατάλληλος θα βγαίνω μαζί του και δεν θα κρύβομαι, ούτε από φωτογράφους ούτε από κανέναν. Καμαρώνω για τον άνθρωπό μου, γιατί να κρυφτώ; Βρήκα όσα ήθελα. 
Αγαπάω τη ψυχή του, την καλοσύνη του…” δήλωσε μεταξύ άλλων η Βίκυ Κάβουρα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real News.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Papadakis Press
epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Βίγγος: Η νέα βραδινή έξοδος και τα λόγια αγάπης της ηθοποιού για τον σύντροφό της! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1601717358234714724
Σχόλια
item