Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος - Μαρίζα Ρίζου: Είναι ευτυχισμένοι μαζί! [pics]

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος – Μαρίζα Ρίζου: Είναι ευτυχισμένοι μαζί! [pics] | tlife.gr
Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου μετρούν δύο χρόνια κοινής πορείας, όμως έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 
Ο γνωστός ηθοποιός και η ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι ευτυχισμένοι μαζί, αν και κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους. Εκείνος στέκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό της και την καμαρώνει, ενώ εκείνη αποτελεί την μεγαλύτερή του θαυμάστρια.
Το βράδυ της Τρίτης, η Μαρίζα Ρίζου παρουσίασε το νέο της δίσκο με τίτλο «Πόσο Βλάκας» και πολλά ήταν τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί του κέντρο της Αθήνας για να τη στηρίξουν. Μεταξύ αυτών και ο αγαπημένος της, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso» o γνωστός ηθοποιός μετά το «βελούδινο» διαζύγιό του από την συνάδελφό του Κατερίνα Παπαδάκη, γύρισε σελίδα στη ζωή του, αν και απόλυτη προτεραιότητα για εκείνον θα αποτελούν πάντα τα παιδιά του.
Η Μαρίζα Ρίζου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θέλησαν ακόμα και τη βραδιά της παρουσίασης να μην δώσουν στόχο και έτσι, ενώ η πρωταγωνίστρια της βραδιάς πόζαρε σχεδόν με όλους τους προσκεκλημένους δεν πόζαρε στο πλάι του συντρόφου της, αποφεύγοντας έτσι να δώσει τροφή για σχόλια.
Ωστόσο, και οι δύο πόζαραν με τον Προμηθέα Αλiφερόπουλο.
Φωτογραφίες: Papadakis press
epirusblog.gr
5 of 5
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος - Μαρίζα Ρίζου: Είναι ευτυχισμένοι μαζί! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7502113067099767539
item