Άννα Πρέλεβιτς: Για ψώνια με την κούκλα αδελφή της και τον πατέρα τους! [pics]

Άννα Πρέλεβιτς: Για ψώνια με την κούκλα αδελφή της και τον πατέρα τους! [pics] | tlife.gr
Άννα Πρέλεβιτς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι full in love και δεν το κρύβουν. Το ζευγάρι που είναι μαζί αρκετά χρόνια, πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα, αφού η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. 
Το μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας προχωρούν την σχέση τους με γρήγορους ρυθμούς, αφού ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου ότι ονειρευόταν.
Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο παίκτης του Παναθηναικού συγκατοικούν στο Ψυχικό και μοιράζονται μία υπέροχη καθημερινότητα. 
Αν και οι δύο έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, προσπαθούν να αφιερώνουν ο ένας στον άλλον πάντα ποιοτικό χρόνο, γεγονός που τους κάνει να δένονται ακόμα περισσότερο.
Ωστόσο, η Άννα δεν ξεχνά ποτέ και την οικογένειά της και συχνά-πυκνά φροντίζει να επισκέπτεται τους γονείς της στο πατρικό της, αλλά και να περνάς όμορφες στιγμές μαζί με την κούκλα αδερφή της, Τέα Πρέλεβιτς
Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και η μία αποτελεί στήριγμα για την άλλη σε κάθε στιγμή της ζωής τους.
Πρόσφατα, λοιπόν, η Άννα και η Τέα συναντήθηκαν σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και πέρασαν ένα πρωινό μαζί, κάνοντας τα ψώνια τους. 
Ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους στους διαδρόμους, όπου μαγνήτισαν πάνω τους όλα τα βλέμματα και όχι άδικα.
Ντυμένες casual και με την ομοιότητά τους να είναι εμφανής έκαναν τις αγορές τους από τα καταστήματα, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον πολυαγαπημένο τους μπαμπά, τον πρώην μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς, στον οποίο έχουν και οι δυο μεγάλη αδυναμία. 
Όλοι μαζί συνέχισαν τη βόλτα τους και έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP, Papadakis Press
epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Πρέλεβιτς: Για ψώνια με την κούκλα αδελφή της και τον πατέρα τους! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3103756650082376567
item